Zavřít reklamu

Včela na mušce

Rowan Atkinson je známka kvality. I proto jsou od tohoto seriálu velká očekávání. Roztržitý táta Trevor dostane na starost luxusní dům a snaží se vyzrát na zákeřného čmeláka, co se pořád motá kolem. Seriál má celkem devět epizod.

Po čem muži touží

Jiří Langmajer, štramák a šéfredaktor časopisu Playboy, dostane padáka. Rozhodne se tedy vyhazov řádně zapít. Jelikož má na ženy negativní pohled a tak trochu jimi pohrdá, protože to prý mají v životě snazší, přeje si se stát ženou. Navštíví tedy vědmu, jejímž zásahem se hlavní hrdina dostane do ženského těla. Nově se tedy musí s ledasčím vypořádat.

Vražda na jachtě

Adamu Sandlerovi a Jennifer Aniston to společně na filmovém plátně opravdu klape. V tomto filmu představují pár, který se shodou náhod ocitne na jachtě. Dojde tam ale k vraždě kvůli obrovskému dědictví a začíná se pátrat, kdo to tak mohl být. Dobrá komedie, u níž se jistě pobavíte. Nedávno také vyšel další film s touto dvojicí nesoucí název Vražda v Paříži, který na Netflixu naleznete také.

Yes Day

Jak už název napovídá, hlavním tématem filmu je říkání slova „ano“. Rodiče si řeknou, že svým dětem budou na vše odpovídat kladně. Zrodí se tedy spousta šílených nápadů i zajímavá zápletka. V roli dcery uvidíte momentálně nesmírně populární Jenny Ortegu.

BEEF

On je neúspěšný majitel firmy, ona byznysmenka s velkými ambicemi. Jednoho dne za volantem oběma ujedou nervy a na povrch vyplují jejich nejhorší stránky. Velmi populární a povedený seriál.

Sexuální výchova

Tento seriál vás dokáže velmi pobavit a řadí se k těm nejlepším na Netflixu. Otis je studentem střední školy, který žije se svou matkou – vztahovou terapeutkou. Díky tomu má značné zkušenosti z oblasti psychologie. Rozhodne se tedy dávat za úplatek spolužákům rady o sexu. Seriál má již tři série.

Reparát

Další komedie v hlavní roli s Adamem Sandlerem. Ten zde hraje bankovního manažera, kterého tíží stereotyp. Kamarád ho ale navede, aby předstíral svou smrt a vyrazil do světa za novými zážitky.

Milf

Francouzský film o třech dlouholetých kamarádkách, které se rozhodnou odjet na prázdniny k moři. Ač je dámám přes 40, všechny vypadají k světu. Zájem o ně tak mají daleko mladší muži. A lechtivá zápletka je na světě.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.