Zavřít reklamu

Za posledních 14 dnů Netflix přidal pěknou dávku nových seriálů a filmů. Pojďme se podívat na to nejlepší.

Vražedný paradox

Kriminální osmidílný seriál. Obyčejný mladík zabije neznámého muže a nezůstane jenom u toho. Mazaný detektiv ho pak vtáhne do hry na kočku a na myš, která jako by neměla konce.

Popel

Romantická filmová novinka. Bohatá vdaná žena najde nevydaný román, díky kterému zažije dobrodružství i aférku. Její život už nebude jako dřív.

Jeden den

Velmi slibně vypadající minisérie. Emma a Dexter spolu stráví noc a ráno si jdou každý vlastní cestou. Jejich osudy zůstanou ale navždy svázané. Podle románu Davida Nichollse.

Luz: S jiskrou v srdci

Pokud hledáte seriál, kterým zabavíte své ratolesti, jste na správné adrese. Tento kousek má dvacet dílů.

Raël: Poslední prorok

Je libo dokument? Dokumentární seriál o kontroverzní sektě, která propojila náboženství s fenoménem UFO. Zazní v něm rozhovory se stoupenci, kritiky i se samotným Raëlem.

Promluvme si o Čchu

Rodinný seriál o sexu. Čchu Ai na svém videoblogu ráda mluví otevřeně o sexu. Ze svých zkušeností ale dobře ví, že ve skutečnosti je tohle téma mnohem složitější.

Baby Bandito

Další kriminální seriál. Jmenuje se Kevin Tapia, ale v Evropě mu říkají „Il Baby Bandito“. A v Chile má tenhle mladý skejťák na svědomí loupež století.

Alexandr Veliký: Zrození boha

Pokud máte náladu na historický dokument, jste na správné adrese. V rozhovorech s odborníky a ve strhujících rekonstrukcích ožívá výjimečný příběh Alexandra Velikého, který si chtěl za každou cenu podmanit celý svět.

Bratři

Netflix take přidal (stále ještě můžeme říct) českou filmovou novinku vyprávějící o bratrech Mašínech.

NASCAR: Na plný plyn

Že by alternativa k populárnímu Drive to Survive? Sportovní dokumentární seriál, ve kterém se jezdci i jejich týmy touží zapsat do dějin a urputně se ženou za titulem ve slavném NASCAR Cupu.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.