Zavřít reklamu

Pokud zrovna dnes nemáte namířeno na fotbal s Romanem Prymulou, zřejmě vás sychravé počasí donutí zůstat doma. Vzhledem k nabídce Netflixu se ale nejedná o žádnou tragédii. I tento víkend vám nabídneme nějaké filmy a seriály pro klasické víkendové lenošení. Opět platí, že pokud nemáte Netflix, služba nabízí pro nové uživatele prvních 30 dní zdarma na vyzkoušení. Pokud vám tedy služba nesedne, není problém ji po několika týdnech zrušit.

Svět pod hlavou

Své seriálové zastoupení na jedničce mezi videostreamovacími službami má již i Česká republika. Příběh vypráví po policistovi, který se pokouší v roce 2016 nezákonně získat důkaz kvůli ochraně svého bratra. Srazí ho ale auto a on se probouzí v roce 1982. V seriálu uvidíte například Václava Neužila ml. a Ivana Trojana. Svět pod hlavou získal Českého lva za nejlepší televizní seriál.

Ví o tobě

Thrillerová seriálová novinka. Svobodná matka se zaplete se svým šéfem na psychiatrii a zároveň se spřátelí s jeho tajemnou manželkou. Tím se dostane do zvrácené a nebezpečné hry. Seriál je již několik dní nejsledovanějším pořadem v Česku. Miniseriál má 6 epizod.

Evropské kmeny

Jde o další čerstvou novinku, kterou Netflix přidal teprve v pátek. Příběh se odehrává v roce 2070, kdy Evropu značně zmohla globální katastrofa. Trojice sourozenců se ale osud Evropy rozhodne změnit. Seriál má prozatím šestici epizod.

Stanfordský vězeňský experiment

I když psychologie nemusí být zrovna vaším šálkem kávy, pravděpodobně jste už někdy slyšeli o Zimbardově vězeňském experimentu, který provedl na Stanfordu v roce 1971. Vysokoškolské studenty uvedl do rolí dozorců a vězňů. Experiment se ale po několika dnech vymkl kontrole.

Jako v bavlnce

Jste-li fanoušky černého humoru, neměl by vám tento film uniknout. Rosamund Pike, která za roli obdržela nominaci na Zlatý glóbus, pracuje jako zákonná zástupkyně, ovšem místo toho, aby důchodcům pomáhala, se jím snaží škodit. Její nejnovější oběť se ale tak snadno oblbnout nenechá.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.