Zavřít reklamu

Jako každý týden vám i nyní přinášíme tipy na víkendové lenošení u Netflixu. Nabídka této videostreamovací služby je skutečně nesmírně košatá. Už jsme vám ukázali na Netflixu ty nejlepší dokumentyoscarové filmyakční filmy, komediefilmy, seriály (prvnídruhý díl i třetí díl), české filmy nebo horory. Tím ale rozhodně nekončíme. V dnešním článku se zaměříme na ty nejlepší animované filmy, které můžete na Netflixu nalézt, přičemž se zaměříme především na ty, jenž z produkce Netflixu nepocházejí. Takové jsme vám ukázali již v článku směřovaném dětem. Pokud ještě Netflix nemáte, nevadí. Služba umožňuje novým zákazníkům prvních 30 dní zdarma, což je dostatečně dlouhá doba na vyzkoušení. Pokud se vám Netflix nezalíbí, není problém ho za pár týdnů zrušit.

Za Plotem

Skvělý animovaný film pro všechny věkové kategorie. Mýval RJ se pokusí ukrást medvědovi jídlo, ten ho ovšem načapá a nešťastnou náhodou je jídlo zničeno. RJ tedy musí všechno jídlo medvědovi vrátit. Hlasy postavám propůjčili například Bruce Willis, Avril Lavigne nebo Steve Carell.

Madagascar

Velmi dobře známý animovaný film o zvířatech, která opustí zoo, a ocitnou se na Madagaskaru, kde musí čelit přírodě, ale i vlastním instinktům. Hlasy postavám propůjčili Ben Stiller, Chris Rock nebo Sasha Baron Cohen. Na Netflixu pak naleznete i druhý a třetí díl.

Willoghbyovi

Novinka z dílny Netflixu, která sází především na unikátní zpracování. Příběh je o dětech, které jsou rodiči opuštěny. Ruku na srdce, film moc vychvalován nebyl a řadí se spíše k průměru. Ovšem díky již zmíněnému zpracování stojí rozhodně za zhlédnutí.

Angry Birds ve filmu

Oblíbená hra na smartphony si díky úspěchu našla časem místo i na filmových plátnech. Ptáci žijí na ostrově, na který po čase dorazí zelená prasata. Začíná tedy boj o záchranu ostrova.

Já, padouch

Asi není třeba mimoňe blíže představovat. Velmi povedená animovaná komedie o žlutých potvorách, která si dokonce vysloužila nominaci na Zlatý Glóbus za nejlepší animovaný film. Na Netflixu rovněž naleznete druhý díl, jenž byl nominován na Zlatý Glóbus v té samé kategorii, a rovněž na Oscara za píseň a animovaný film.

Jak vycvičit draka

Krásný příběh o Vikinzích a dracích. Hlavní hrdina Škyták nemůže zapadnout mezi ostatní, jelikož místo svalů má spíše rozum. Problém je umocněn skutečností, že Škyták je synem náčelníka vesnice. Jde o jeden z nejlépe hodnocených animovaných filmů v posledních letech. Nominován byl na Oscara za hudbu a nejlepší animovaný film.

Příběh žraloka

Výborná klasika o vegetiariánském žralokovi a „zabijákovi žraloků“ Osacarovi. Povedená komedie, ve které uslyšíte samé hollywoodské hvězdy. Hlasy postavám propůjčili například Will Smith, Angelina Jolie, Robert De Niro, Jack Black, Martin Scorsese nebo Renée Zellweger.

Spláchnutej

Myšák Roddy, který je zvyklý na luxus, je spláchnut do záchodu krysou Sidem. Myšák z lepší společnosti se tedy ocitá v kanálu, kde potká i řadu přátel. Výborný animák s výborným britským humorem. Uslyšíte zde hlas například Hughe Jackmana a Kate Winslet.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.