Zavřít reklamu

Netflix se poslední dobou chová k seriálům poměrně nemilosrdně. Pokud z nějakého důvodu nenaplní seriál očekávání, je často poměrně bez milosti zrušen. Tento osud potkal v minulých letech hned několik zajímavých titulů. Je mezi nimi i ten váš oblíbený?

Světlo a stíny

Když mladá bojovnice projeví kouzelné schopnosti, které by mohly sjednotit její svět, začnou proti ní kout pikle temné síly.

1899

Šlo o velmi očekávaný seriál od tvůrců populárního seriálu Dark. Na cestě do Nového světa narazí pestrá směsice přistěhovalců na jinou loď, kterou unáší mořský proud. A na její palubě čeká na vyřešení děsivá hádanka.

Vedoucí katedry

Komediální drama o osudech první učitelky angličtiny jiné než bílé barvy pleti na americké univerzitě, která musí zachránit celé oddělení, které se utápí v problémech.

Mladý Wallander

Nenávist vede ke žhářství a občanským nepokojům. Policista Kurt Wallander se díky tomu rychle stává detektivem a spolu s pátráním zahajuje svou slavnou kariéru.

Lockwood a spol.

Mladá jasnovidka spojí síly se dvěma nadanými kluky a ve službách malé agentury se pustí do boje se smrtícími duchy, kteří sužují Londýn.

Piklírna

Reptiliáni existují a přistání na Měsíci bylo jeden velký podvod. Pro nespolečenskou, ale geniální vědkyni a její partu podivínů jsou konspirační teorie denní chleba.

Včela na mušce

Roztržitý táta Trevor dostane na starost luxusní dům a snaží se vyzrát na zákeřného čmeláka, co se pořád motá kolem.

Agent Elvis
Elvis vymění svou kombinézu za jetpack a stane se agentem tajného vládního programu na ochranu proti temným silám, které ohrožují zemi.

Opuštěný

Michael se domníval, že má skvělý život. Jenže když ho jeho manžel po 17 letech opustí, musí čelit svým dvěma nočním můrám. Ztrátě spřízněné duše a osamělému gay životu ve středních letech.

Sex/Life

Máma dvou dětí žijící na předměstí začne vzpomínat a snít, což vede ke střetu její velice vdané přítomnosti s nespoutanou minulostí jejího mládí.

Kapitán Fall

Tenhle novopečený námořní kapitán je trouba a trdlo, takže když ho najmou, aby velel luxusní výletní lodi, pašeráci v podpalubí si mnou ruce.

Freeridge

Spin-off seriálu Drsná čtvrť o partě kamarádů, kteří možná (ale fakt jenom možná) oživili smrtící kletbu a zažili díky tomu nezapomenutelné dobrodružství.

Zpívající rebelové

Na Elite Way School začíná nové pololetí a známý nepřítel – tajný spolek zvaný Lóže – chce jít tvrdě po prvácích a jejich hudebních snech.

Neviditelné město

Detektiv je při vyšetřování vraždy zatažen do bitvy mezi viditelným světem a podzemní říší obývanou mýtickými bytostmi.

Wellmania

Když zdravotní krize donutí Liv přehodnotit svůj postoj žít rychle a zemřít mladá, vydá se na cestu za zdravím, aby se uzdravila – i kdyby ji to mělo zabít.

Losers

Jak nakládat se selháním ve společnosti, která uznává jen vítězství? Tato série pojednává o lidech, kteří svůj neúspěch obrátili v triumf.

Smiley

Dva muži a jejich přátelé v Barceloně touží po pravé lásce, která jim v životě chybí. Jejich nejisté pokusy se ale nesou ve znamení váhání a promeškaných příležitostí.

Spravedlnost pro mladistvé

Předsudky vůči nezletilým pachatelům proti pevnému přesvědčení o vině a trestu. Složité případy u soudu pro nezletilé dávají téhle přísné soudkyni občas pořádně zabrat.

Holky v chládku

Laura Willis, která se dřív živila organizováním akcí, teď jako ředitelka vězení pro ženy řeší strasti i slasti života za mřížemi. Příjemný seriál plný suchého humoru.

Eden vás vítá

Parta mladých vyrazí pařit na odlehlý ostrov. Ráj, který na ně čeká, ale skrývá hodně nebezpečná tajemství a spoustu pastí.

Zamilovávání

Irene a Julio se scházejí a rozcházejí od chvíle, kdy se poznali. Dopadne to s nimi po všech těch milostných peripetiích nakonec dobře?

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.