Zavřít reklamu

Pokud už nevíte, co doma sledovat, zkuste to se streamovací službou Netflix. Tu můžete mít na 30 dní zdarma a pokud se vám nezalíbí, není problém ji po pár týdnech zrušit. Netflix má exkluzivní obsah, kde si vybere snad každý fanoušek jakéhokoliv filmového žánru. Zatímco minulý týden jsme vám napověděli, u kterých filmů se můžete bát, dnes vám ukážeme, které vás snad rozesmějí. Toto jsou podle nás ty nejlepší komedie na Netflixu.

Vražda na jachtě

Už samotný název vám napoví, o čem tento film bude. V hlavní roli zde máme Jennifer Aniston a Adama Sandlera, kterým to spolu na obrazovce vždy klape. Společně se zde budou snažit rozluštit vraždu. Spousta vtipných scén je samozřejmostí.

No není to romantika?

Natálie je nedoceněná newyorská architektka, jež nemá štěstí v práci ani v lásce. Jednoho dne ji ovšem přepadnou a ona po úderu do hlavy zůstane ležet v bezvědomí. Její život se po probuzení promění v romantickou komedii, což je vzhledem k jejímu cynismu k lásce skutečná podívaná.

(Ne)matky

Tři matky dostanou na Den matek opravdu bláznivý nápad. Jedou do New Yorku pozdravit své tři dospělé syny, kteří samozřejmě nadšením neoplývají. Následuje spousta hádek, omluv i občasných dojemných scén. Fajn komedie na uvolnění.

Rozchody s.r.o

Dvě ženy Jen a Mel se živí skutečně zvláštním způsobem. Ukončí s druhým člověkem na objednávku jakýkoliv vztah. Jak už to ale bývá, v jedné z hlavních protagonistek se hne svědomí, které naruší nejen podnikání.

Sexuální výchova

Tento seriál vás dokáže velmi pobavit. Otis je studentem střední školy, který žije se svou matkou – vztahovou terapeutkou. Díky tomu má značné zkušenosti z oblasti psychologie. Rozhodne se tedy dávat za úplatek spolužákům rady o sexu.

Čára

Byť se jedná o film spíše pro mladší, možná pobaví i dospělé. Jodi je studentkou, která má už od útlého věku problém se svou výškou, kvůli čemuž má problém zapadnout a bývá terčem občasných narážek. Do školy dorazí nový švédský student a Jodi se zamiluje.

Shaft

Kde je Samuel L. Jackson, tam je akce. Tato akční komedie vypráví o soukromém vyšetřovateli, na něhož se obrátí syn kvůli vraždě jeho kamaráda. Povedený film plný akčních scén a humorných prvků.

Reparát

Další komedie v hlavní roli s Adamem Sandlerem. Ten zde hraje bankovního manažera, kterého tíží stereotyp. Kamarád ho ale navede, aby předstíral svou smrt a vyrazil do světa za novými zážitky.

Zázračný wrestler

Malý kluk je fanouškem wrestlingu a jiných bojových sportů. Kvůli svému malému vzrůstu je ale spíše terčem posměšků. Jednoho dne objeví masku, která mu dá neskutečnou sílu. Film pro všechny věkové kategorie.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.