Zavřít reklamu

Ani v letošním týdnu Netflix nezahálel a přidal několik novinek, které stojí za vaši pozornost. Pokud tedy hledáte program na víkend, pravděpodobně si vyberete. Se závěrem roku mají přicházet stále větší a větší novinky. Pojďme se ale prozatím podívat na ty, které přibyly v tomto týdnu.

Big Mouth (série 5)

Máte-li rádi přisprostlé animované seriály pro dospělé, bude tady ten seriál přesně pro vás. Big Mouth je velmi oblíbený seriál, který už má 5 sérií. Ta poslední dostala do vínku 10 epizod.

Milostná past

Internetová novinářka se seznámila s mužem skrze seznamovací aplikaci. Dostane bláznivý nápad a jede za ním na druhý konec Spojených států. Jakmile se s ním ale setká, uvidí, že je to někdo úplně jiný. Klasická romantická komedie, ve které můžete v hlavní roli vidět překrásnou Ninu Dobrev.

Narcos: Mexiko (série 3)

Příběh mexických narkobaronů pokračuje se třetí sérií seriálu Narcos: Mexiko. Ačkoli za sebe musím říct, že se mi více líbilo původní Narcos vyprávějící o Pablu Escobarovi, i tato odnož je velmi kvalitní. Třetí a poslední série má 10 epizod.

Hon na vrahy (série 1)

Seriál Hon na vrahy je seriál o skutečných zločinech, ve kterém vyšetřovatelé případů nechvalně známých sériových vrahů odhalují děsivé detaily svojí náročné práce. Miniseriál má čtyři epizody.

The Club (série 1)

Komediální drama, k němuž Netflix nabízí následující popis: „Žena s pohnutou minulostí se v kosmopolitním Istanbulu 50. let snaží sblížit s dcerou, kterou nemohla vychovávat, a okolnosti ji přitom donutí pracovat v nočním klubu.“ Seriál má 6 epizod.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.