Zavřít reklamu

Nouzový stav je opět tady a s ním utahování šroubů v podobě například dřívějšího zavírání restaurací či hospod. Je tedy na místě po oné 10. hodině večerní usednout k Netflixu. I v tomto týdnu jednička mezi videostreamovacími službami do svého portfolia zařazuje nové filmy či seriály, které rozhodně stojí za pozornost. Nenechte se tedy otrávit novými opatřeními a zpříjemněte si večer z pohodlí domova.

Undercover (série 3)

Pokud máte rádi seriály s drogovou tematikou, budete u seriálu Undercover jako doma.  Tajní agenti předstírají, že jsou pár, aby se dostali pod kůži narkobarona. Seriál je natočen podle skutečných událostí. V tomto týdnu přibyla na Netflix třetí série, která dostala do vínku 10 epizod.

R jako Rodina (série 5)

Animované seriály nejsou pouze pro děti. Důkazem budiž tento seriál, který se odehrává v 70. letech a pro nekorektnost rozhodně nejde daleko.

Tenhle příběh je pravda

Nová minisérie, ve které uvidíte Kevina Harta a Wesleyho Snipesa. Netflix k novince přidává následující popis: „Šílená noc s bratrem ve Filadelfii dostane světoznámého komika do šlamastiky, ze které zoufale hledá cestu. V sázce je více než jeho kariéra.“ Seriál dostává 7 epizod.

Makléři z Hollywoodu (série 4)

Jste-li fanoušky netflixových reality show, třeba se vám bude tento počin zamlouvat. Prodeje honosných nemovitostí v LA tedy pokračují čtvrtou sérií, která obdržela 10 epizod.

School of Chocolate

Milovníci čokolády, zbystřete. V minulosti jste možná na Netflixu narazili na seriál Sugar Rush. Jde o soutěž, ve které se utkávají týmy v pečení dobrůtek. Na tomto principu je vystavěna i show School of Chocolate. V této soutěži se bude kouzlit. Nejde o čokoládové pokrmy, nýbrž umělecká díla.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.