Zavřít reklamu

I o tomto víkendu vám přinášíme článek s čerstvými novinkami na Netflixu. Podíváte-li se na výčet, tento týden v drtivé většině případů patřil seriálům. Jelikož venku přituhuje, možná dokážete za víkend zhlédnout celou seriálovou sérii. Pojďme se na nejlepší novinky jedničky mezi videostreamovacími službami v tomto týdnu podívat.

Zámek a klíč (2. série)

Otec tří dětí je zavražděn a sourozenci se nastěhují do tajemného domu plného klíčů, které dokáží měnit realitu. Povedený fantasy seriál s prvky tajemna, který v nové druhé sérii divákům nabízí opět 10 epizod.

Sex, láska a goop

Jste-li fanoušky reality show, možná se vám bude zamlouvat právě tato. Netflix k ní nabízí následující popis: „Reality show, ve které odvážné páry hledají cestu k intenzivnějším sexuálním prožitkům a hlubší intimitě za asistence Gwyneth Paltrow a týmu odborníků.“ Pořad má šest epizod.

Maya a tři bojovníci

Tento týden byl taktéž plodný pro animované seriály. Prozatím nejlepší hodnocení má minisérie Maya a tři bojovníci. Odvážná princezna se srdcem bojovnice se vydá naplnit staré proroctví a chce zachránit lidstvo před hněvem bohů. Seriál má devět epizod.

Piklírna

Další animovaný seriál, avšak pro dospělé publikum. Hlavními hrdiny jsou geniální vědkyně a konspirační teorie. Máte-li rádi drsný a drzý humor, bude se vám seriál zamlouvat. Do vínku dostal 10 epizod.

Noční zuby

Horor Noční zuby vypráví o řidiči, který nabere dvě ženy, a má je celou noc vozit po večírcích. Brzy ale zjistí, že je s nimi něco v nepořádku. Nejedná se o nejlepší horor na světě. Fanoušky žánru si ale najde.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.