Zavřít reklamu

Netflix v posledním týdnu přidal celou řadu zajímavých novinek. Pojďme se na ně podívat.

Železná pěst

Osmidílný kriminální seriál. Joaquín Manchado vládne z barcelonského přístavu svému drogovému impériu železnou rukou. Nová zásilka mu ale obrátí podnik i rodinné vztahy vzhůru nohama.

Kuřecí kroketa

Desetidílný komediální seriál z jihokorejského prostředí. Žena vstoupí do podivného stroje a stane se z ní… kuřecí kroketa?! Naštěstí má nápadníka, který spolu s jejím otcem vyráží na bláznivou misi s cílem dostat ji zpátky.

Irské přání

Filmová komedie, v níž hlavní roli hraje Lindsay Lohan. Hlavní hrdinka je zamilovaná do kluka, který si má za pár dní vzít její kamarádku. Pak si ale v Irsku u kouzelného kamene přeje lásku. Vše se rázem změní.

Černý telefon

Nejedná se o novinku z produkce Netflixu. Jde ale o 2 roky starý filmový horor. Kluk, kterého za bílého dne unese maskovaný muž, skončí ve zvukotěsném sklepě. Tam potom zazvoní telefon a na druhém konci se ozvou předchozí oběti únosce.

Zlomové okamžiky: Atomová bomba a studená válka

Je libo dokumentární seriál? a základě autentických výpovědí je vypravováno, jak studená válka změnila svět.

Pěkná banda

Skvěle vypadající seriálové drama o sedmi epizodách. Parta vyvrhelů, co si vždycky poradí, má políčeno na mayský bájný poklad. Jde jim to spolu? Ani trochu. Ale nápady jim naštěstí nechybí.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.