Zavřít reklamu

Baggio: Božský copánek

Skvělý film ze světa fotbalu, který filmovým ukazuje vzestup skvělého italského útočníka Roberta Baggia, jenž má za sebou štace ve Fiorentině, Juventusu i obou milánských celcích. Rovněž je držitelem Zlatého míče. Většina lidí si ho ale spojuje s promarněnou penaltou z finále MS proti Brazílii.

Maradona v Mexiku

Tento miniseriál vypráví o pokusu Diega Maradony zachránit fotbalový klub Dorados a postoupit do první ligy. Velmi zajímavý seriál pohlížející na tuto legendu z osobnějšího úhlu.

Poslední představení

Michael Jordan a Chicago Bulls je ikonické spojení hráče a sportovního klubu. Desetidílný dokument vám dovolí nahlédnout do zákulisí dění týmu, který byl v 90. letech považován za nejlepší tým všech dob. V dokumentu narazíte na zpověď nejen Michaela Jordana, ale i jeho spoluhráčů, protihráčů i trenérů. Jde o nejlepší sportovní dokument, jaký jsem kdy viděl. A to basket nesleduji.

Dycky Sunderland

Anglický fotbalový klub Sunderland jednoho roku sestoupil z anglické Premier League do Championship. Jelikož představitelé klubu věřili, že se ihned do 1. ligy vrátí, začali natáčet dokument, který bude mapovat „cestu na vrchol“. Sunderland ale spadl ihned do 3. ligy a horko těžko se dostával vzhůru. Momentálně se nachází ve 2. lize.

Anelka: Nepochopený střelec

Francouzský útočník Nicolas Anelka nebyl jen skvělým útočníkem. Byl i poměrně kontroverzní postavou, která za svou kariéru vystřídala spoustu klubů. Zmínit můžeme PSG, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Chelsea, Manchester City, Fenerbahce nebo například Bolton.

Schumacher

Dokument o legendě formule 1. Michaela Schumachera nemá cenu představovat. Sedminásobný mistr světa, který po kariéře utrpěl vážné zranění během lyžování. Dokument mapuje jeho cestu až na vrchol. Pro milovníky závodů F1 povinná záležitost.

Domácí tým

Jde spíše o rodinný film, který vypráví o suspendovaném trenérovi NFL, jenž se vrací do města, kde bydlí jeho syn. Jelikož nemá moc věcí na práci, začne trénovat jeho žákovské mužstvo, které opravdu za moc nestojí.

Boj: Bubba Wallace

Máte-li rádi závodění, zřejmě vás zaujme tento šestidílný miniseriál. Nabízí k němu následující popis „Aktuálně jediný černošský účastník seriálu automobilových závodů NASCAR Bubba Wallace využívá svého talentu a pozice a snaží se tento sport změnit.“

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.