Zavřít reklamu

Máte pro strach uděláno? Pokud ano, můžete si užít několik velmi povedených netflixových hororových filmů. FIlmů tohoto žánru je na Netflixu poměrně dost, ovšem ne každý stojí za zhlédnutí. Pojďme se podívat na ty nejlepší.

Sestra smrt

Nedávno přidaný a poměrně dost povedený horor. Narcisa, která v mládí zažila skutečný zázrak, začne jako novicka v řádu učit na dívčí škole v bývalém klášteře, kde straší.

Eli

Skvělý horor, který zaujme především milovníky „lekaček“. U malého hocha se v dětství projeví nemoc, kvůli které nemůže na vzduch. Rodiče se ho tedy rozhodnou zavést do starého domu, kde jej mají vyléčit. Film, který vám zvláště ke konci pěkně zamotá hlavu.

Vřískot 6

Pokračování legendární hororové série. Přežili vraždění ve Woodsboru, chtějí začít znovu a stěhují se do New Yorku. Jejich maskovaná noční můra je ale zpátky a chystá se je mučit.

Ve spárech ďábla

Bývalá policistka začne pracovat v márnici, a když ji na pitevním stole skončí tělo mladé dívky posedlé zlým duchem, stane se z její noční směny noční můra.

Máš někoho doma

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. Jedná se o horor pro nenáročné diváky.

Pod vlivem

Tento španělský hororový snímek vypráví o dívce, jež se vrací do svého rodinného domu, aby v něm pečovala se sestrou o matku v kómatu. Film se pomalu „rozjíždí“ a jste-li již ostřílenými diváky hororu, začátek bude pro vás svým způsobem zklamáním. Poslední půlhodinka ale přináší skvělou podívanou.

Countdown

Příběh tohoto filmu se hned na první pohled inspiroval legendárním Kruhem. Existuje aplikace, která vám řekne, za jak dlouho zemřete. Když to parta kamarádů na akci udělá, mají to za žert. Nicméně ti, kterým appka ukazuje jen pár dní života, se už nesmějí.

Chraň nás od zlého

Policista se dá dohromady s jezuitským knězem, aby společně vyšetřili sérii případů lidí posedlých ďáblem, kteří ohrožují celý New York. A taky jeho vlastní rodinu.

Témata: , , , , , , , , ,

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.