Zavřít reklamu

Netflix neustále přidává celu řadu novinek. Máme říjen, což znamená, že Netflix bude přidávat celou řadu nových hororů. S tímto procesem již začal a skutečně se máme na co těšit. Pojďme se tedy podívat na to, co Netflix přidal v posledním týdnu.

Seminář

Hororový film ze Švédska. Nesourodá parta úředníků vyrazí na zdánlivě nevinný teambuilding, který jim ale trochu pokazí vzájemné neshody. A taky krvežíznivý zabiják.

Pád domu Usherů

Velice zajímavý a zatím dobře hodnocený hororový seriál. Dva bezcitní sourozenci vybudují rodinnou dynastii, aby se zajistili do budoucna. Jejich plán se ale začne bortit ve chvíli, kdy dědici začnou záhadně umírat.

Big Vape: The Rise and Fall of Juul

Velice zajímavý dokument o elektronických cigaretách. Příběh o startupu, který se postupně rozroste v miliardový byznys. Seriál má 4 epizody.

Tchýně na krku

Reality show, která má potenciál být velmi oblíbenou. Páry vyrazí do exotiky, kde musí plnit úkoly plné nástrah. Jako pomocníky však mají tchýně.

Prezidentka

Romantický český film, v němž hlavní hrdinka prchá před pracovními povinnostmi. Brzy ale zjistí, že se zamilovala. V hlavních rolích Aňa Geislerová a Ondřej Vetchý.

Indián

Česká komedie, v níž hlavní roli hraje Karel Roden. Podnikatele nedopatřením posedne duch. Je třeba se s tímto malým nedopatřením vypořádat, aby nebyl zničen životní obchod.

Témata: , , , , , , , , ,

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.