Zavřít reklamu

Léto se kvapem blíží. Proč se tedy nenaladit na letní měsíce Netflixem, který má ve své kategorii „Filmy na léto“ ceou řadu zajímavých pořadů. Je fajn, že jde o všhochuť žánrů, a tak se nemusíte bát, že by šlo o samou romantickou komedii. Pojďme se na ty nejzajímavější filmy z této kategorie podívat.

Probuzení

Zajímavě vypadající sci-fi. Katastrofa připravila lidi o spánek a vše se hroutí. Bývalá vojačka se snaží zachránit rodinu, i když sama pomalu přichází o rozum.

Krvavě rudé nebe

Máte chuť na horor? Letadlo nad Atlantikem unesou teroristi a žena, jež cestuje se synkem a trpí záhadnou nemocí, kvůli tomu musí odhalit svoje temné tajemství.

Na papíře dobrý

V létě je prostor samozřejmě i pro komedii. Stand-upová komička žila celá léta jenom prací, ale teď narazila na chlapa, co je na pohled dokonalý: chytrý, pozorný, úspěšný… to snad ani nemůže být pravda.

Takový normální kluk

Influencerka, co ví, jak měnit lidi k nepoznání, se vsadí, že z neoblíbeného spolužáka udělá krále plesu. Předělávka teenagerské klasiky Taková normální holka.

Carnaval

Po rozchodu vezme influencerka své kamarádky na brazilský karneval. Zde zjistí, že v životě jsou důležitější věci než lajky a sledující.

Beckett

Napínavý thriller. Po tragické dopravní nehodě v Řecku se americký turista Beckett ocitne uprostřed nebezpečného politického spiknutí. A aby si zachránil život, musí se dát na útěk.

Otcovství

Ovdovělý otec zůstane na výchovu dcery sám a musí zvládnout vlastní pochybnosti, obavy, smutek a taky hory špinavých plenek. Inspirováno skutečným příběhem.

Témata: , , , , , , , , ,

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.