Zavřít reklamu

Jednička mezi videostreamovacími službami se činila i během tohoto týdne a naservírovala nám slušnou porci novinek. Pojďme se na ně podívat.

Lou

Očekávaný kriminální film. Nevrlá samotářka si poklidně žije jenom se svým psem. Když ale za bouře sousedům někdo unese dcerku, pustí se do boje proti přírodním živlům i vlastní temné minulosti.

The Girls at the Back

Jedné z nich našli rakovinu, a tak se pětice kamarádek rozhodne na nic nečekat a na tradiční společné dovolené si rozšířit obzory o věci, které vždycky chtěly zkusit. Seriál dostává šestici epizod.

A Jazzman’s Blues

V rodinném dramatu o zakázané lásce rozmotává Tyler Perry spletité lži a tajemství z posledních čtyřiceti let. A na pozadí k tomu hraje jižanské blues. Filmové drama, v němž září například Joshua Boone nebo Amirah Vann.

Záchranná mise v thajské jeskyni

V roce 2018 celý svět sledoval, zda se podaří v Thajsku vyprostit chlapce uvízlé v jeskyni. Netflix se nyní o tom rozhodl natočit seriál, který má šest epizod.

Parfumér

Vyšetřovatelka chce získat zpátky čich i milence, a tak spojí síly s výrobcem parfémů, který při vývoji dokonalé vůně využívá smrtící metody. Kriminál í film, který je momentálně mezi Top 10 sledovaných v ČR.

Rekonstrukce Miami

Osmidílná reality-show. Manželství a byznys že nejdou dohromady? Ray a Eilyn Jimenezovi, kteří v Miami ve svých firmách renovují interiéry pro nóbl klienty, vám dokážou pravý opak.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.