Zavřít reklamu

Netflix se poslední dobou velmi snaží a servíruje nám jednu novinku za druhou. Stíhat sledovat přidané filmy a seriály lze tak v podstatě jen o víkendu. V tomto článku vám nabídneme bližší pohled na to, co Netflix v tomto týdnu (či v poslední době) přidal. Opět platí, že pokud nemáte Netflix, služba nabízí pro nové uživatele prvních 30 dní zdarma na vyzkoušení. Pokud vám tedy služba nesedne, není problém ji po několika týdnech zrušit.

Červená tečka

Netflix v poslední době přidal spoustu švédských filmů a Červená tečka je jedním z nich. Manželé se snaží ve svém vztahu opět rozvířit vášeň. Rozhodnou se tedy strávit několik dní v horách. Tam je ale spatří šílený střelec a manželům místo druhých líbánek začíná boj o přežití.

Zprávy ze světa

Veterán z občanské války jezdí od města k městu a předčítá lidem zprávy ze světa. Během svých cest jednou narazí na malé děvče, které se rozhodne dopravit domů. Divoký západ ale skrývá mnohá nebezpečí. Výborný film, v němž hlavní roli ztvárnil Tom Hanks.

Hvězdný prach

Jde o film staršího data, který už na Netflixu pobýval, a nyní se po krátké pauze vrátil. Prostý Tristan je zahleděný do Viktorie, které, jakožto žádost o ruku, chce přinést spadlou hvězdu. Na hvězdu si ale dělají zálusk také čarodějnice a princové bojující o královský trůn. Skvělá podívaná, ve které uvidíte Charlieho Coxe, Claire Danes, Roberta De Nira a Michelle Pfeiffer.

Bernardovi hrobníci

Na Netflixu se tu a tam vyskytne i nějaká reality show. Bernardovi hrobníci mají od Netflixu velmi zajímavý popis, který zní: „Bernardovi jsou pohřebáci, kteří se umí pěkně dohádat, ale mají dobré srdce. Reality show o tom, jak pomáhají truchlícím rodinám rozloučit se s blízkými za rozumný peníz“. První série má 8 epizod, každá má něco málo přes 20 minut.

Láska na kvadrát

Patříte-li mezi romantické duše, bude se vám tato romantická komedie zamlouvat. Slavný novinář je všemi známý sukničkář. Jednoho dne se ovšem zamiluje do modelky, která ale má tajemství. Velmi příjemná oddechovka.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.