Zavřít reklamu

Vánoční čas je jako dělaný pro pohádky různé animáky. Netflix jich má ve své nabídce opravdu požehnaně. Níže naleznete ty nejlepší.

Madagascar

Velmi dobře známý animovaný film o zvířatech, která opustí zoo, a ocitnou se na Madagaskaru, kde musí čelit přírodě, ale i vlastním instinktům. Hlasy postavám propůjčili Ben Stiller, Chris Rock nebo Sasha Baron Cohen. Na Netflixu pak naleznete i druhý a třetí díl.

Příběh žraloka

Výborná klasika o vegetiariánském žralokovi a „zabijákovi žraloků“ Osacarovi. Povedená komedie, ve které uslyšíte samé hollywoodské hvězdy. Hlasy postavám propůjčili například Will Smith, Angelina Jolie, Robert De Niro, Jack Black, Martin Scorsese nebo Renée Zellweger.

Shrek

Nesmírně populární komedie o zeleném zlobilovi, který se vydává hledat princeznu, aby vyhnal pohádkové bytosti ze svého pozemku. Spousta nesmrtelných hlášek a skvělé zpracování.

Kouzelný drak

Nyní se pojďme mrknout i na filmy Netflixu. Odhodlaný teenager Den by se velmi rád potkal se svým kamarádem z dětství. A kouzelný drak, který umí plnit přání, mu ukáže, že možností má nepřeberné množství.

Kouzelníkova slonice

Odvážný hoch přijme tři nesplnitelné úkoly výměnou za kouzelnou slonici. Může se tak vydat vstříc svému osudu.

Vivo

Do muziky zblázněný medvídek kynkažu vyrazí na životní cestu, aby splnil důležitý úkol a doručil milostnou píseň od starého kamaráda.

Riverdance: Animované dobrodružství

Mladý Keegan z Irska se potýká s těžkou životní ztrátou. Se svou španělskou kamarádkou se však rozhodne řešit problémy tancem a protancovat životem.

Turbo

Mladý šnek se chce stát závodníkem. Jeho šance se zvýší, jakmile odhalí, že po nehodě získal schopnost vyvinout úžasnou rychlost.

Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.