Zavřít reklamu

Máme dlouhé vánoční volno a v televizi narazíte v podstatě na stejné pořady jako v minulém roce. Pokud toho již máte plné zuby, možná je na místě poohlédnout se jinde. Na zajímavé pořady narazíte i na YouTube. V tomto případě se podíváme na některé seriály.

Malý pitaval z velkého města

Jste-li fanoušky českých detektivek, bude se vám možná zamlouvat tento seriál. Parta kriminalistů hledá pachatele drobných, ale i závažných trestných činů. V hlavních rolích uvidíte známé herce jako je Jiří Krampol, Pavel Zedníček či Jiří Abrhám.

Život na zámku

Jde o relativně poklidný komediální seriál z prostředí malého českého městečka. I zde se ale mohou dít zajímavé věci, které ve vás vzbudí napětí. V hlavních rolích uvidíte Tomáše Töpfera, Jiřinu Jiráskovou nebo Kateřinu Hrachovcovou.

Místo v životě

Další rodinný seriál s velice podobným popisem jako u výše zmíněného. V hlavních rolích zde uvidíte skvělého Ondřeje Vetchého. Dále pak Barboru Seidlovou a Annu Šiškovou.

Světla pasáže

Ačkoli se nejedná o nikterak dobře hodnocený seriál, příběh vypráví o třech právnících, kterým nejsou cizí intriky a pochopitelně zákonná ustanovení. Pro své klienty dřou až na kost.

Slovácko sa nesúdí

Velmi oblíbený komediální seriál z kraje vína, peprné mluvy a nevšedních zážitků. V hlavních rolích uvidíte Jozefa Kronera, Stanislava hájka a Ilju Prachaře.

Bylo nás pět

Jde o velmi populární seriál, který si získal diváky v roce 1994. Příběh je zasazen do malého městečka v prvorepublikovém období. Jeho velká část se točí okolo malého rošťáka Péti a jeho čtyř kamarádů. Jde o adaptaci známé knihy Karla Poláčka.

Hospoda

Další z nesmírně oblíbených seriálů, který je osazen hereckými hvězdami jako Petr Nárožný, Jiří Menzel a Ladislav Potměšil. Ač se děj odehrává jen v hospodě, nabízí nám neskutečné příběhy štamgastů.

Rákosníček

Nemůžeme zapomenout ani na nejmenší. Pokud chcete vaši ratolest na chvíli přikovat k televizi, zkuste to třeba s Rákosníčkem, kterého rozhodně netřeba představovat.

Káťa a Škubánek

Podobné noty se budeme ještě chvíli držet. Pokud mohu mluvit za sebe, jedná se pro mě o jeden z nejlepších večerníčků vyprávějící o malé Kátě, jejím psi Škubánkovi a mnohých dobrodružstvích.

Krteček

Postava krtečka dostala také i na televizní obrazovky. Dětmi oblíbený večerníček je k nalezení i na YouTube, přičemž narazíte na desítky epizod.

https://www.youtube.com/watch?v=__VW8vuPu_c&list=PLXkA6SvogZFtJSglsYUZ042JQz5htakBa

Saturnin
Sluha, který se stane pánem svého pána. Skvělý český seriál plný výborného humoru.

30 případů majora Zemana

Legendární český detektivní seriál, který asi není třeba nikomu představovat.

Dnes nejčtenější

.