Zavřít reklamu

Ani v letošním týdnu Netflix nezahálel a přidal několik novinek, které stojí za vaši pozornost. Pokud tedy hledáte program na víkend, pravděpodobně si vyberete. S úvodem roku pravidelně přicházejí velmi očekávané a povedené seriály/filmy. Pojďme se podívat na ty, které přibyly v tomto týdnu.

Ozark (4. série, 1. část)

Populární seriál o drogové tematice míří do svého závěru. Netflix uvedl 1. část již 4. série. Celkem 7 nových epizod slibují akci a pořádné nalákání na část druhou.

Too Hot to Handle (3. série)

Pokud fandíte reality show na Netflixu, máte program na sledování. Netflix totiž uvedl třetí sérii Too Hot to Handle, která má jediné pravidlo. Aktéři nesmí po dobu soutěže mezi sebou mít žádné erotické pletky. Třetí série má 10 epizod.

Královské zacházení

Máte-li rádi romantické komedie, máte důvod k radosti. Netflix přináší tento popis: „Kadeřnice Izzy chytí příležitost za pačesy a zapojí se do příprav na svatbu okouzlujícího prince. Když to ale mezi nimi začne jiskřit, dá přednost lásce, nebo povinnosti?“

Mnichov: Na prahu války

Očekávané životopisné drama vyprávějící o britském úředníkovi a německém diplomatovi, kteří se náhodou potkají v roce 1938 v Mnichově. Společně chtějí naplánovat, jak odvrátit blížící se válku.

Letní sezóna

Skupina mladých pracovníků resortu na rajském ostrově prožije nezapomenutelné léto plné zážitků spojených s láskou, opravdovým přátelstvím i zničujícími tajemstvími. Seriál, který dostal 8 epizod.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.