Zavřít reklamu

I v tomto týdnu Netflix přidal několik zajímavých novinek. i když už je venku relativně hezky, možná i tak večer budete chtít ulehnout k Netflixu. Jednička mezi videostreamovacími službami má v tomto směru co nabídnout. Pojďme se tedy na čerstvé novinky podívat.

Životní trefa

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA.

Bill Burr: Kámoši, co zabíjí

V pořadu plném skvělé zábavy přivítá Bill Burr svoje nejostřejší stand-upové parťáky, kteří se bez okolků pustí do COVIDU, Michaela Jacksona a dalších témat.

Mámou bez přípravy

Specialistka na léčbu neplodnosti se v opilosti oplodní spermatem bývalého přítele. Záhy musí vysvětlit, jak k tomu došlo a dát se s bývalým dohromady. Seriál o 6 epizodách, který rozhodně nabízí zajímavý popis.

Modlit se, poslouchat, neodmlouvat

Další velmi povedený investigativní seriál z dílny Netflixu. Minisérie o vzestupu Warrena Jeffse v církvi známé pod zkratkou FLDS a jeho neuvěřitelných zločinech.

Důvěrnost

Ambiciózní politička má před sebou slibnou budoucnost. Když se ale na veřejnost dostane video, které ji zachycuje při erotických hrátkách, může jí to zničit celou kariéru. První řada má 8 epizod.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.