Zavřít reklamu

Pokud sledujete náš magazín, jistě jste si všimli, že Netflix poslední dobou přidává pěknou nálož českých filmů. Netflix je v poslední době vůbec velmi aktivní, co se týče našich luhů a hájů. Dost přidává ke svým pořadům i český dabing, a nově bude nabízet předplatné karty v ceně 400, 1000 a 4000 korun, což je ideální dárek pro předplatitele například na Vánoce. Jak uvádíme výše, Netflix přidává značné množství českých filmů, na které se dnes podíváme. Pokud ještě nemáte Netflix a chtěli byste jej zkusit, služba nabízí prvních 30 dní zdarma. Pokud se vám z nějakého důvodu nebude zamlouvat, není problém ji po několika týdnech zrušit. Teď už ale pojďme na nedávno přidané české filmy.

Přes prsty

Tento film je jakousi adaptací příběhu plážových volejbalistek Kiki a Maki, které se na konec rozkmotřily a ukončily herní partnerství. Scénáře a režie se ujal Petr Kolečko, který pracoval například na seriálech Okresním přebor, Lajna a Most! Skvělé hlášky vás rozhodně rozesmějí.

Instalatér z Tuchlovic

Čtyřicetiletý instalatér Luboš žije stále se svou matkou, která mu pomáhá jak s životem, tak s bydlením. Luboš je dobrá duše. Pro kamarády dělá práci za směšný peníz nebo úplně zdarma. Vydělané peníze většinou prosází nebo utratí za jídlo pro toulavé kočky. Velmi dobrá komedie s Jakubem Kohákem a Evou Holubovou.

Kobry a užovky

Tento film je dramatem, u kterého vám i cuknou koutky. Hlavní hrdina je bezdětný svobodný čtyřicátník, který tuší, že má poslední šanci se  sebou něco udělat. Film získal 8 Českých lvů a rozhodně stojí za zhlédnutí.

Teorie tygra

Komedie, v níž se veterinář hraný skvělým Jiřím Bartoškou zamýšlí nad stářím a životem. Když mu zemře tchán, uvědomí si, že žije podobně jako on. Nabyde tedy dojmu, že ho čeká stejný osud, jelikož jeho manželka se nápadně podobá tchýni (jak už to bývá). Zábava zaručena.

Jan Palach

Příběh Jana Palacha zná zřejmě každý. Tento životopisný film popisuje několik posledních měsíců jeho života. Silný film, který rozhodně není pro každého. V hlavní roli zde vystupuje Viktor Zavadil, Zuzana Bydžovská, Denisa Barešová nebo Jan Vondráček.

Hastrman

Romantický thriller, který pojednává o lásce barona de Caus k venkovské dívce. Poněkud vážnější film Ondřeje Havelky, ve kterém uvidíte v hlavních rolích například Jiřího Lábuse, Karla Dobrého a Simonu Zmrzlou. Film obdržel čtveřici Českých lvů.

Bezva ženská na krku

Hlavní hrdinku požádá manžel o rozvod kvůli mladší ženě. Rozhodne se tedy odjet na venkov, kde má učit ve škole. Bohužel kvůli nenadálé situaci musí bydlet v jednom domě s buranem a hrobníkem Ondřejem Vetchým. Povedená oddychová komedie, kde vás bude bavit právě velice sympatický Ondřej Vetchý.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.