Zavřít reklamu

V minulých týdnech se Netflix opět činil a ukázal několik zajímavých novinek, které stojí za vaši pozornost. Ačkoli už je venku poměrně slunečno, večery bývají chladné. Proč se tedy nepodívat, co Netflix přinesl?

Surové diamanty

Syn neuváženě zadluží firmu, která zpracovává diamanty. Jeho bratr se tedy po letech vrací a musí zachránit, co jde. Akční seriál.

Jevy

Tři kamarádky ve středním věku žijí paranormálními jevy. Když zmizí otec Pilón, který jim ukazoval směr, mají toho nad hlavu. Inspirované skutečnou skupinou Hepta. Jestliže máte rádi horory, zkuste tento.

Poslední království: Sedm králů musí zemřít

Netflix přidal i něco pro milovníky historických filmů. Po smrti krále Edwarda vyrazí Uhtred z Bebbanburgu se svými druhy po boku na dlouhou cestu po rozdrobeném království. Podaří se mu konečně sjednotit celou Anglii?

Kwinmeikeo

Po tragédii se mocná právnička snaží protlačit obhájkyni lidských práv na pozici starostky města. A hodlá přitom zničit svého bývalého zaměstnavatele. Velice zajímavý seriál z právního prostředí.

Hustší než voda

Povedený osmidílný krimi seriál. Novinářka se snaží ochránit bratra před zákonem. Nechtěně tím ale zatáhne svou rodinu do plánů obávaného drogového bosse.

Vražda v Paříži

Nick a Audrey Spitzovi zakládají detektivní agentura dostávají první případ. někdo unesl bohatého muže, který se zrovna chystal oženit. Další komedie s Adamem Sandlerem a Jennifer Aniston.

Oh Belinda

Netflix taktéž zařadil do svého výběru i filmovou komedii. Mladá herečka si užívá vysněný život. Při natáčení reklamy se ale najednou ocitne ve světě postavy, kterou hraje. Vše je rázem jinak.

Ve při

On je neúspěšný majitel firmy, ona byznysmenka s velkými ambicemi. Jednoho dne za volantem oběma ujedou nervy a na povrch vyplují jejich nejhorší stránky. Velice dobře hodnocený komediální seriál.

Témata: , , , , , , , , ,

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.