Zavřít reklamu

Netflix neustále přidává nové pořady. Kvantita ale v tomto případě rozhodně neznamená kvalita. Spousta filmů či seriálů má bohužel jen průměrná hodnocení. Níže můžete vidět pořady, které patří k těm lepším, co Netflix za poslední dobu přidal.

Hon na vrahy (3. série)

Seriál o skutečných zločinech, ve kterém vyšetřovatelé případů nechvalně známých sériových vrahů odhalují děsivé detaily svojí náročné práce. Pokud tedy máte rádi tento druh dokumentárních seriálů, přijdete si na své.

King the Land

Komediální seriál. Na pozadí boje o obrovské dědictví narazí okouzlující muž na pracovitou ženu s neodolatelným úsměvem, který on ale nemůže vystát. A začnou se dít velké věci. Seriál bude mít 16 epizod, které Netflix přidává postupně.

Vyproštění 2

Pokračování akční pecky a adept na akční film roku. Skvělá podívaná plná akce, kterou spousta fanoušků chválí. Tyler Rake přežil a vrací se v pokračování na své dosud nejnebezpečnější misi. Zachránit musí rodinu gruzínského gangstera.

Black Mirror (6. série)

Pokračování veleoblíbeného seriálu, který asi není třeba představovat. Nová série má pětici nových epizod.

Dokonalý objev

Ráda by se vrátila do práce v módním časopise. Trochu se to ale zadrhne, neboť má nového kolegu, se kterým se líbala na párty. Klasická romantická komedie na nudný večer.

Postarejte se o Mayu

Dokument o neuvěřitelném martyriu rodičů z Floridy, kteří se po obvinění z týrání nemocné dcery pouští do boje s úřady, aby ji znovu získali do péče.

Tour de France: Bez příkras

Sportovní dokument. Dramatický seriál sleduje několik závodních týmů, jak v roce 2022 bojují o vítězství v nejdrsnějším cyklistickém závodě na světě a zažívají slzy a pády i triumfy.

Čmuchalové

Povedený seriálový thriller. Tři zaměstnanci dobrotivého finančníka se rozhodnou společně zničit krutého lichváře, který sdírá z kůže chudé lidi.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.