Zavřít reklamu

Netflix se nadále činí a přidává porci zajímavých novinek. Níže naleznete to nejzajímavější, co na jedničce mezi videostreamovacími službami za poslední týden přibylo.

Malá dáma

Filmové akční fantasy s Millie Bobby Brown. Mladá žena se vdá za okouzlujícího prince. Místo rodinné idylky ji ale čeká boj o holý život, protože ji chtějí obětovat děsivému drakovi.

Signál

Velmi zajímavě vypadající miniseriál. Příbuzní nezvěstné astronautky se zoufale snaží přijít na kloub jejímu záhadnému zmizení. To, co zjistí, může ale ohrozit je i celou planetu.

Gentlemani

Osmidílný komediální seriál. Eddie zdědí šlechtické sídlo, které slouží jako zástěrka pro obchod s marihuanou. A majitelé se nemají k odchodu.

Supersex

Seriálové drama. Příběh Rocca Siffrediho, který se ze skromných začátků vypracoval až k titulu krále porna. Podle skutečných událostí.

Hot Wheels: Závod!

Netflix v tomto týdnu myslel i na děti. Šestice talentovaných dětí se v tréninkovém táboře Super Garáž učí, jak se stát hvězdami nové generace úžasných závodníků. Seriál má dvacet epizod?

ARA San Juan: Ztracená ponorka

Na své si přijdou i milovníci dokumentů. Investigativní dokumentární seriál o zmizení vojenské ponorky očima odborníků i příbuzných obětí tragédie, která v roce 2017 otřásla celým světem. Seriál má 8 epizod.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.