Zavřít reklamu

Jednička mezi videostreamovacími službami se činí a v poslední době poměrně často přidává filmy z našich luhů a hájů. Byť je nutné dodat, že se nejedná o strop české kinematografie, filmy jsou to často kvalitní a rozhodně stojí za zhlédnutí. Na další takové novinky se tedy dnes podíváme. Pokud ještě nemáte Netflix, nevadí. Tato videostreamovací služba nabízí prvních 30 dní zdarma. Jestliže vám z nějakého důvodu nesedne, není problém ji za několik týdnů zrušit.

Můj pes Killer

Puberťák Marek žije se svým otcem, jenž se věnuje vinařství. Jeho kamarádi jsou rasističtí chuligáni. Nejlepším přítelem mu ale je pes Killer, který je vycvičen proti mnoha vetřelcům. Životem hlavního hrdiny otřese šokující tajemství o jeho matce. Ve filmu uvidíte Adama Mihála, Irenu Bendovou, Libora Fila a Mariána Kuruce.

Na krátko

Hlavnímu hrdinovi se jednoho dne zcela změní svět, jelikož zjistí, že od dětství vyrůstal ve lži a málo věcí, které mu byly řečeny, se skutečně zakládají na pravdě. Velmi povedené drama Jakuba Šmída.

My 2

Hlavní hrdinka utíká od svého manžela. Uprostřed noci se staví a zůstane u svého kadeřníka Tonyho. Jak to tak už bývá, časem se jejich vztah stane daleko hlubším. Problémem je, že Tony je gay. V tomto snímku uvidíte v hlavních rolích Janu Plodkovou, Ondřeje Nosálka a Luďka Sobotu.

Kibera: Příběh slumu

Kibera je jedním z největších slumů v Nairobi, hlavním městě Keni. Byť v tomto místě nejsou státem poskytnuty ani základní náležitosti, rozhodně to neznamená, že jde o špatné místo. Dokument popisuje příběhy těch, kteří se z Kibery rozhodli udělat lepší místo.

Mars

Sci-fi komedie Benjamina Tučka, která vypráví o lidech, kteří se rozhodli na vlastní pěst odcestovat na Mars. Přijíždějí tedy na stanici, kterou udržuje v chodu starý robot. V hlavní roli vidíme Ondřeje Doule a Jiřího Havelku.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.