Zavřít reklamu

Ačkoli málokdo z nás, vzhledem ke krásnému počasí, stráví víkend u Netflixu, i tak vám přinášíme výčet toho nejzajímavějšího, co jednička mezi videostreamovacími službami v minulém týdnu odhalila. Pojďme se tedy na to podívat.

Papírový dům: Korea

Když byla ohlášena tvorba tohoto seriálu, spousta fanoušků „originálního“ La Casa de Papel se k němu stavěla kriticky. Třeba ale bude tento seriál příjemným opakování známého v novém prostředí. Kdo ví.

Umbrella Academy (série 3)

V tomto týdnu dorazilo na Netflix taktéž pokračování oblíbeného akčního seriálu Umbrella Academy. Příběh pokračuje, a to v nových 10 epizodách.

Včela na mušce

Rowan Atkinson je známka kvality. I proto jsou od tohoto seriálu velká očekávání. Roztržitý táta Trevor dostane na starost luxusní dům a snaží se vyzrát na zákeřného čmeláka, co se pořád motá kolem. Seriál má celkem devět epizod.

Muž z Toronta

Záměna identity přinutí zmateného podnikatele spojit síly s nechvalně proslulým zabijákem známým jako muž z Toronta, který mu má pomoct zůstat naživu. Akční film, v němž například uvidíte také například Kaley Cuoco (Penny) ze seriálu Teorie velkého třesku.

Láska & Gelato

Lina chce před nástupem na vysokou splnit poslední přání svojí matky, a tak odletí na léto do Říma, kde ji čeká romantika, dobrodružství – a fantastická zmrzlina. Klasický romantický film.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.