Zavřít reklamu

Netflix za uplynulý rok 2023 přidal pořádnou dávku filmů. Pojďme se podívat na ty nejzajímavější.

Sněžné bratrstvo

V roce 1972 se v samém srdci And zřítil let 571 uruguayského vojenského letectva, který byl objednán k přepravě ragbyového týmu do Chile. Přežije pouze část z nich. Zbytek se musí udržet na živu všemi možnými prostředky.

Nech svět světem

V apokalyptickém thrilleru si Amanda (Julia Roberts) a její manžel pronajmou na víkend dům i se svými dětmi. Jejich idylku však naruší dva cizinci, kteří se objeví uprostřed noci a hledají útočiště před kybernetickým útokem.

Nový Olymp

Po náhodném setkání v kině se do sebe beznadějně zamilují, ale osud jim nepřeje. Příběh Eney a Pietra z Říma 70. let.

Kluk z hor

Mladý uprchlík se v Thajsku začne živit prostitucí. Zaplete se přitom ale do riskantního plánu jednoho klienta, který mu měl přinést naději na lepší život.

Mastičkář

Bývalý vynikající chirurg přišel o rodinu i paměť. Teď ale narazí na ženu, kterou kdysi dobře znal, a dostane tak šanci dát si život zase do pořádku.

Podezřelý X

Svobodná matka se zaplete do brutálního zločinu a nadaný učitel matematiky ze sousedství jí nabídne pomoc. Případ ale začne vyšetřovat nekompromisní policista.

Hrabě

Augusto Pinochet je upír, který se chystá na smrt. Kolem něho ale krouží supi, kteří ho donutí ještě jednou se pořádně zakousnout. Temná satira od Pabla Larraína.

Vražda v Paříži

Z Nicka a Audrey Spitzových jsou soukromá očka na plný úvazek. Po jejich příteli se však slehne zem a oni se připletou k mezinárodnímu pátrání po jeho únosci.

Unesená loupež

Letuška s přítelem musí ukrást diamanty, aby splatili starý dluh. Jejich letadla se ale zmocní únosci a promyšlený plán se jim rázem úplně vymkne z rukou.

Láska na první polibek

Javier vidí do budoucnosti, takže ví, která holka je pro něho ta pravá. Jenže ona teď zrovna chodí s jeho nejlepším kamarádem.

Tuláci

Mladá žena tvrdě dřela, aby se v životě dopracovala tam, kde je. Když se ale u jejího domu objeví záhadní cizinci, celý svět se jí začne bortit před očima.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.