Zavřít reklamu

Vzhledem ke čtyřem dnům volba situace přímo vybízí k nicnedělání. Jelikož stále máme restriktivními opatřeními „zmenšené hřiště“, moc věcí se dělat nedá. Jednou z možností je tak strávit alespoň nějaký čas v pohodlí domova. Možná vás teda nadchnou čerstvě dostupné novinky na Netflixu, které jednička mezi videostreamovacími službami přidala k začátku dubna.  Pokud vás Netflix již nějakou dobu láká, mějte na paměti, že novým uživatelům je nabízena možnost vyzkoušet si službu po prvních 30 dní zdarma. Když vám nesedne, není žádný problém ji po několika týdnech zrušit.

V zajetí

Zde si přijdou na své milovníci hororů a napětí. Film vypráví o mladé dívce, jež vyrůstá na invalidním vozíku. Jakmile se chystá na vysokou, začne objevovat podivná tajemství. Matka jí ale na její otázky nic neodpoví a ještě více činností dceři zakáže. Odpovědi na otázky jsou totiž děsivé.

Řekni prostě ano

Nyní plynule přejdeme takřka na protipól k výše uvedenému filmu. Jedná se totiž o naprosto typickou romantickou komedii, která pohladí na srdci romantické duše. Netflix k tomuto filmu přidává následující popis: „Lotte je nevyléčitelná romantička, ale šlamastyka se svatbou snů a zasnoubení její sobecké sestry jí obrátí život vzhůru nohama.“

Madame Claude

Zcela nový životopisný francouzský film, který se odehrává v Paříži v šedesátých letech minulého století a vypráví o Madam Claude, která díky svému vlivu má pod palce mnohé. Například také svět prostituce. Zničehonic se ale objevuje bohatá mladá žena, která může všechno změnit.

Betonový kovboj

Příběh vypráví o živém teenagerovi, jenž má strávit léto s otcem, o němž už dlouho toho moc neslyšel. Mezi černošskými kovboji ve Filadelfii ale najde rodinu, ve které vždy stojí jeden za druhým. Velmi slibně vypadající drama.

Děsivá setkání

Skvělá oddechovka na pobavení. Pointou celého seriálu je skrytá kamera, která má nachytat lidi v hororových situacích. Jelikož má jedna epizoda maximálně 30 minut, jde o záležitost na odpoledne. Nutné je dodat, že se nejedná o úplnou novinku, nicméně Netflix k začátku měsíce přidal nové díly.

Obnošené příběhy

Jde o dokumentární film, který vypráví prostě o oblečení. Každý z nás má doma pravděpodobně nějaký oděv spojený se zajímavým či vtipným příběhem. Právě to vám tento osmidílný dokument nabídne – příběhy obyčejných lidí o zdánlivě obyčejných kusech oblečení.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.