Zavřít reklamu

Ačkoli tento víkend již plně patří Mistrovství světa v ledním hokeji, třeba dostanete chuť i na něco na Netflxu. I v tomto týdnu pochopitelně služba přidala několik novinek, které stojí za vaši pozornost. Naleznete je i s krátkým popisem pod odstavcem.

Divoká krása

Velice očekávaný a na první pohled zajímavý dramatický seriál. Záhadné ženě s tragickou minulostí se podaří při honbě za pomstou proniknout do vlivné rodiny, která vlastní kosmetické impérium. První řada má 6 epizod.

Otec náš

Díky testu DNA zjistila, že má spoustu nevlastních sourozenců. A pak odhalí čachry s darovaným spermatem, které má na svědomí oblíbený specialista na neplodnost. Další ze série šokujících dokumentů.

Melodie kouzel

Kouzelník z opuštěného zábavního parku umí zahnat všechny trable a vyčarovat novou naději. A to by se téhle holce, se kterou se život vůbec nemazlí, dost hodilo. Korejské drama o šesti epizodách.

Království lesku (série 2)

Netflix přidal taktéž něco pro milovníky reality-show. Reality show o šíleně bohatých Asiatech a Američanech asijského původu, kteří si žijí na vysoké noze, paří ve velkém stylu a snaží se život hlavně užít.

Maturitní ročník

Máte-li náladu na komedii, měli byste zkusit tento film. Jedna z roztleskávaček skončí na 20 let v kómatu. Když se probere, je jí 37 let a ona si chce splnit dávné přání. Stát se královnou plesu.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.