Zavřít reklamu

I v tomto týdnu jsme se na jedničce mezi videostreamovacími službami mohli dočkat pěkné dávky novot. Pojďme se na ně podívat.

Scoop

Filmové drama. Jak se ženám z pořadu Newsnight podařilo vyzpovídat britského prince Andrewa? Pohled na jeden osudový rozhovor podle skutečných událostí, který srazil člena Buckinghamského paláce na kolena a spojil ho s Jeffreym Epsteinem.

Ripley

Osmidílná minisérie. Mladý podvodník vyrazí do Itálie splnit zvláštní úkol a připlete se do světa mocných a bohatých. Život, který si vysnil, má tedy na dosah ruky. Stačí se k němu jen prolhat.

Slzotvůrce

Dojemný film. Nica a Rigel spolu v dětství prožili těžké časy v sirotčinci. V adoptivní rodině si pak uvědomí, že je k sobě přitahují nečekané city, kterým nedokážou odolat.

Kříváci

Násilný dramatický seriál. Nepřátelské gangy z celé Evropy mají v merku minci nevyčíslitelné hodnoty. Kasař na odpočinku proto musí spojit síly s jedním rádoby mafiánem a naposledy vyrazit do akce. Seriál má 8 epizod.

Parasyte: The Grey

Máte rádi sci-fi seriály? Neznámí paraziti brutálně zaútočí na lidi a úplně je ovládnou. Kdo vyrazí do boje na záchranu celého lidstva?

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.