Zavřít reklamu

Netflix opravdu nabízí širokou škálu pořadů, mezi kterými si vybere každý. Jelikož se blíží podzim a s ním spojené chmurné počasí, zřejmě budete nuceni několikrát zůstat doma. Proč si tedy dlouhou chvíli nezpříjemnit u seriálu? V dnešním článku se podíváme na ty nejlepší seriály, na které můžete na Netflixu narazit. Pokud jste o této službě slyšeli, ale nemáte chuť platit měsíční poplatek, možná vás přesvědčí 30 dní zdarma, které Netflix novým zákazníkům nabízí. Pokud vás tedy neosloví, můžete jej do 30 dnů zrušit.

Přátelé

Asi těžko budeme muset představovat tento legendární komediální seriál o šestici přátel, který dobyl svět a mnohé televize jej pouštějí neustále ve smyčce. Naleznete zde všechny díly v originálním znění.

La Casa de Papel

Hit posledních let. Příběh pojednává o partičce zlodějů, které vede geniální Profesor. Příběh plný strhujících scén, napětí a nepředvídatelných událostí. Na Netflixu naleznete čtyři řady. Poslední série se již natáčí a mohla by dorazit někdy v příštím roce.

Elite

Seriál z prostředí soukromé střední školy plné „dětí za vodou“. Jednoho dne na školu dorazí tři studenti, kteří sem zrovna nezapadají a je jim to dáváno znát. Španělské dílo plné zvratů, ve kterém naleznete i nějaké herce z La Casa de Papel.

Stranger Things

Stranger Things jsou jedním z nejlépe hodnocených seriálů vůbec. Parta dětí potká dívku, které začnou říkat El (Eleven). Ta má nadpřirozené schopnosti a spolu bojují proti příšerám.

Zaklínač

Geralt z Rivie dorazil na Netflix před Vánoci v minulé roce a stal se okamžitě hitem. Ať už díky bojovým schopnostem, nebo díky chladnému přístupu ke všemu. V současné době se pracuje na druhé sérii.

Narcos a Narcos: Mexiko

Výborný seriál o drogových kartelech. Seriál Narcos má tři série. První dvě pojednávají o Pablu Escobarovi a jsou dle mého názoru naprosto nejlepší. Třetí série je vyobrazení kartelu Cali. Narcos: Mexiko, jak již název vypovídá, se zaobírá příbehem drogových kartelů v Mexiku. Uvidíte spoustu násilí, peněz a drog.

Marianne

Francouzský hororový seriál o spisovatelce, která stvořila zlo. Opravdu velmi povedená záležitost, u které se rozhodně budete bát. Doporučuji se dívat večer.

Mindhunter

Příběh o policejních agentech, kteří mají na starost sériové vrahy. Děj se odehrává někdy v 70. letech, kdy psychologický profil sériových vrahů ještě není vyhotoven. To se snaží změnit naši dva agenti a jejich tým, kteří kromě vyšetřování případů také jezdí do věznic hovořit o minulosti odsouzených sériových vrahů.

 

Sexuální výchova

Otis je studentem střední školy, který žije se svou matkou – vztahovou terapeutkou. Díky tomu má značné zkušenosti z oblasti psychologie. Rozhodne se tedy dávat za úplatek spolužákům rady o sexu. Seriál nabídne spoustu humorných scén.

You

Seriál, z něhož vám půjde mráz po zádech. Hlavní hrdina Joe, jenž vlastní knihkupectví, se zamiluje do zákaznice. Joe je stalker a začne ji sledovat. Je až k nevíře, kam dokáže zajít a co vše dokáže spáchat, pokud něco stojí mezi ním a jeho vysněnou dívkou.

The Last Dance

Nemůže zde chybět ani seriál pro sportovní nadšence. Michael Jordan je pojem a sportovní legenda. Tento seriál mapuje jeho úžasnou kariéru, která je doplněna komentářem od trenérů, spoluhráčů i protihráčů. Není to ovšem jen o něm, seriál nabízí pohled i na další hvězdy tehdejšího týmu Chicago Bulls.

Sunderland ‚Til I Die

U sportu ještě zůstaneme. Tento seriál měl mapovat vzestup fotbalového klubu Sunderland, který po mizerné sezóně sestoupil z Premier League. V klubu i tak vládla pozitivní energie a všichni věřili, že mají na to se vrátit mezi fotbalovou elitu. Pokud ovšem pohlédnete na tabulku, zjistíte, že Sunderland hraje třetí ligu. V seriálu je skvěle zmapováno fotbalové prostředí, atmosféra klubu i dopad fotbalové situace na obyvatele Sunderlandu. Povinnost pro každého milovníka fotbalu.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.