Zavřít reklamu

Jednička mezi videostreamovacími pořady přidala do svého portfolia v posledních dvou týdnech opravdu plno zajímavých a povedených pořadů. V níže uvedeném výčtu uvidíte ty nejzajímavější, které si vaši pozornost rozhodně zaslouží.

Na západní fronte klid

Sotva sedmnáctiletý Paul kde do první světové války bojovat na západní frontu. Naverbovat se nechal s nadšením, které se však ale v zákopech vytrácí. Jeden z nejočekávanějších filmů podzimu.

Divoký je vítr

Dva zkorumpovaní policisti vyšetřují brutální vraždu mladé holky a napjatá atmosféra v tomhle rasově segregovaném městečku se přitom vyhrotí.

Rozbouřená Země

Velmi povedený dokumentární miniseriál o přírodních katastrofách. Epizody dostávají název Tornádo, Sopka, Zemětřesení a Hurikán.

Notre-Dame

Dramatický seriál inspirovaný skutečnými svědectvími francouzských hasičů, který líčí dopady požáru katedrály Notre-Dame na nesourodou skupinu Pařížanů.

Od nuly

Umělkyně se v Itálii zamiluje do kuchaře a vydá se s ním na cestu plnou lásky, vytrvalosti, bolesti a naděje přes několik kontinentů, napříč různými kulturami.

Svatá rodina

Rodina, která skrývá děsivé tajemství, chce začít nový život v Madridu. Vztahy s místními ale její plány komplikují a minulost ji pomalu dohání. Seriál má 8 epizod.

Playlist

Daniel Ek, který se sám naučil programovat, odvážně rozjede úspěšný start-up a pak se rozhodne vyřešit problém s pirátstvím v hudebním průmyslu jednou provždy. Seriál má 6 epizod.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.