Zavřít reklamu

I dnes vám ukážeme novinky na Netflixu, které stojí za vaši pozornost. Když tento víkend není hezky, možná budete chtít večer strávit u televize. Pokud máte Netflix, možná vás zaujmou novinky, které jednička mezi videostreamovacími službami tento týden přidala.

800 metrů

Minisérie o teroristických útocích. Třídílný seriál vypráví o dvou teroristických útocích ve Španělsku, ke kterým došlo v roce 2017. Pro milovníky investigativních pořadů jako vyšité.

Dvojí život jedné rodiny

Turecký seriál o 8 epizodách. Architekt v oparu krize středního věku začne žít dvojí život jako pankáč, zatímco ostatní členové jeho rodiny sami procházejí krizí.

 

Důvěra se nevyplácí: Hon na krále kryptoměn

Mladý zakladatel krachující burzy kryptoměn je zničehonic po smrti a rozzuření investoři se nemůžou zbavit dojmu, že na tom všem něco nehraje.

Super zvířátka

Netflix přidal i něco pro nejmenší. Roztomilá a milá dobrodružství z vesmíru, ve kterých čtyři pejsci se superschopnostmi společně pomáhají svým novým dětským kamarádům i chlupatému mimozemšťanovi.

V bublině

Dnešní večer si můžete zpříjemnit zajímavou komedií. Film V bublině má následující popis: „Herci a štáb akčního trháku se pokoušejí natočit jeho pokračování, zatímco tráví karanténu v luxusním hotelu. Snaží se dostat ven, spí spolu a nervově se hroutí.“

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.