Zavřít reklamu

I když nás možná čeká jeden z posledních slunečných víkendů, možná si večer, až bude venku zima, budete chtít večer zalézt k televizi a sledovat třeba Netflix. I tento týden jednička mezi videostreamovacími službami zařadila obsah, který rozhodně stojí za vaši pozornost.

Hypnotic

Hlavní hrdinka stagnuje jak v osobním, tak i v pracovním životě. Navštíví tedy hypnoterapeuta, který ale, jak sama brzy zjistí, ji pomoci vůbec nechce. Celkem povedený horor.

Dnes v noci nikdo nespí 2

U hororů ještě chvíli zůstaneme. Netflix totiž zařadil druhý díl série Dnes v noci nikdo nespí. Příběh bude pokračovat a setkáváme se se ženou, která přežila poslední krvavý masakr. Nováček v řadách policie se ovšem bude muset snažit zabránit dalšímu.

Armáda lupičů

Milovníci akčních filmů ocení novinku v podobě Armády lupičů. „V prequelu filmu Armáda mrtvých přemluví žena bankovního úředníka Dietera, aby jí pomohl vyloupit zdánlivě nejbezpečnější sejf v Evropě.“

Astrologický průvodce pro zlomená srdce

Typická romantická komedie, k níž Netflix přidává následující popis: „Alice má zlomené srdce a přestává věřit, že si někoho najde. Když se ale spřátelí s charismatickým odborníkem na astrologii, nechá se při výběru partnera vést hvězdami.“

Čas, který ti věnuji

Seriálové drama, které vypráví o zlomeném srdce. Hlavní hrdinka se odstěhuje a snaží se zapomenout nejen na lásku, ale i na předešlý život. Seriál dostal do vínku 10 epizod, z nichž jedna nemá ani čtvrt hodiny.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.