Zavřít reklamu

Počasí a brzká tma již přímo nahrává lenošení u Netflixu. Jednička mezi videostreamovacími službami přidala za poslední dobu pěknou řádku novinek. Pojďme se tedy na to podívat.

Hra na Oliheň: Výzva

Soutěž na motivy nejsledovanějšího seriálu Netflixu. Soutěžící po vzoru seriálových úkolů soutěží o pohádkovou výhru. Kdo miloval seriál, bude se mu zamlouvat i tato soutěž.

Istanbul, poslední výzva

Po náhodném setkání na letišti čeká ženatého muže a vdanou ženu z New Yorku noc plná vášně a pokušení, na což nikdy nezapomenou.

Můj démon

Na své si přijdou také fanoušci animat. Hodný chlapec chce zachránit svou matku, a tak s malou kamarádkou démonkou vyrazí na cestu postapokalyptickým Japonskem. Temné síly se ale na ně již chystají.

Nečekám, že mi někdo uvěří

Spisovatel, který s nemá stěhovat do Barcelony, se zaplete s nebezpečnými zločinci a jeho kariéra i celý život se zničehonic začnou odvíjet podle úplně nového scénáře. Rozhodně zajímavý krimi film.

Leo

Nový animovaný film, v němž hlavní postavu nadaboval Adam Sandler. Hudební komedie o dospívání a posledním roce na základce z pohledu ještěrky Lea, který žije ve třídě v teráriu.

Nejlepší Vánoce na světě

jedna z prvních letošních vánočních komedií od Netflixu. Osud jim nadělil společné Vánoce, ale Charlotte se nějak nezdá, že by Jacklin život mohl být až tak idylický, jak na první pohled vypadá.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.