Zavřít reklamu

I tento týden byl v podání Netflixu více než zajímavý. Pokud nemáte program na víkend, třeba vám jej nějaká čerstvá novinka Netflixu vytvoří. Pojďme se na to nejzajímavější z minulého týdne podívat.

Physical: Sto statečných

Reality show, která bude spíše lahodit ženskému oku. Stovku soutěžících ve skvělé formě čeká série náročných úkolů. Na toho, kdo je všechny zvládne, pak čeká vytoužený titul i pořádný balík.

Vraždy: New York

Máte rádi investigativní seriály z dílny Netflixu? Pak jste na správné adrese. Děsivý dokumentární seriál o skutečných zločinech od autora Zákona a pořádku, ve kterém detektivové a státní zástupci vzpomínají na zapeklité případy vražd.

Problém tří těles

Očekávaný seriál od tvůrců Hry o trůny. Pět geniálních vědců na různých kontinentech zjišťují, že se svět otřásá v základech. Zákony přírody přestávají platit a svět se ocitá ve velkých problémech. Seriál má 8 epizod

Shirley

Zajímavě vypadající politické drama. Shirley Chisholmová se ve volbách probojovala do amerického Kongresu jako první černoška v dějinách. A pak to zkusila dotáhnout až na demokratickou kandidátku na prezidenta.

Úsměv

Byť nejde o film zh dílny Netflixu, jde o poměrně povedený horor. Terapeutka se setká s pacientkou. To ale netuší, že jí toto setkání převrátí život naruby. Úsměv totiž v tomto případě představuje zlou sílu.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.