Zavřít reklamu

Je víkend a my vám přinášíme další tipy na sledování Netflixu. Už tak vypadá, že cestování mimo okres na nějakou dobu odzvonilo. Možná byste tedy chtěli sledovat seriál, který vás zabaví na delší dobu. Dnes se tedy podíváme na seriály, které vás svým rozsahem dostanou k obrazovkám i na několik týdnů. Opět platí zmínka, že pokud si chcete Netflix vyzkoušet, služba vám nabízí prvních 30 dní zdarma. Není tedy problém ji po několika týdnech zrušit.

Narcos

Opravdu strhující seriál, který skvěle ve svých prvních dvou sériích popisuje řádění Pabla Escobara. Seriál poté dostal i třetí sérii, jež se zabývá kartelem Cali. Na Netflixu je rovněž k nalezení i Narcos: Mexiko. Pokud máte rádi napínavé seriály a nevadí vám občasná brutalita, je Narcos pro vás jako stvořený.

Dům z karet

Politika je špinavá hra. Kongresman Frank Underwood ale posouvá tuto špinavost na zcela jinou úroveň. Seriál je plný intrik, podvodů, habaďůr a nekalých praktik. V seriálu, až na jeho poslední sérii, exceluje Kevin Spacey.

Prison Break

Michael Scofield se nechá zavřít do vězení, aby odsud dostal svého bratra odsouzeného na smrt. Byť jde o starší seriál, svého času dokázal všechny pobláznit a stále platí za opravdu velmi povedený.

Suits

Máte-li rádi právní tématiku, je seriál Suits pro vás jako dělaný. Byť jde spíše o právnické sci-fi, dostanete letmý pohled na dění u amerických soudů.

Jak jsem poznal vaši matku

Závěrem nemůžeme opomenout klasiku, která vás bude bavit dlouhých 9 sérií. Jde o naprosto seriálovou legendu, která vás bude bavit i po několikátém zhlédnutí. Nahoď oblek.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.