Zavřít reklamu

Na našem magazínu můžete tu a tam vidět i doporučení na zábavu. Mimo jiné také například tipy na pořady na Netflixu. Mohli jste již spatřit články o nejlepších hororech, komediích. filmech, akčních filmechdokumentech. Netflix má ale především parádní seriály, kterých tam najdete opravdu značné množství. Některé jsme vám nabídli v předchozím článku, ovšem nešly pojmout všechny. Toto je tedy pokračování článku Ty nejlepší seriály na Netflixu.

Elita

Parta tří studentů začne díky stipendiu chodit na kvalitní střední školu. Jedná se o studenty, kteří neměli nikdy na růžích ustláno a přišli do prostředí, kde je to boháč vedle boháče. Seznamování tedy neprobíhá zcela podle plánu. Ve škole dojde k vraždě studentky a sestry „třídního kápa“. Skvělý seriál plný zvratů, napětí a zajímavých postav.

Chalífát

Hodně povedený seriál, který vypráví o radikalizaci dvou švédských studentek k islámu. Souběžně s jejich příběhem pozorujeme ženu, která chce ze Sýrie naopak zmizet zpět do Švédska. Výměnou musí ale podávat informace o chystaném útoku ISIS, což může být nebezpečné. Tento osmidílný seriál vás především dostane svou atmosférou, která je jedinečná. Na čsfd má seriál momentálně 92 % a platí za 20. nejoblíbenější.

The Last Dance

Dokumentární seriál, na kterém spolupracoval s Netflixem i kanál ESPN. Naleznete zde dokonale zmapovanou kariéru Micheala Jordana a celého týmu Chicago Bulls z 90.let. Kromě rozhovorů s Jordanem zde narazíte i na další Michaelovy spoluhráče či trenéry. Jste-li sportovním fanouškem, neodtrhnete se.

Sunderland ‚Til I Die

U sportovní tématiky ještě zůstaneme. Anglický fotbalový klub Sunderland jednoho roku sestoupil z anglické Premier League do Championship. Jelikož představitelé klubu věřili, že se ihned do 1. ligy vrátí, začali natáčet dokument, který bude mapovat „cestu na vrchol“. Pokud se ale dnes podíváte na tabulky, zjistíte, že Sunderland již hraje 3. ligu. Skvělý dokument, který vám dá nahlédnout za oponu dění ve velkém fotbalovém klubu. Uvidíte, jak se řeší reklama, přestupy, smlouvy a jaká panuje nálada nejen v klubu, když se týmu nedaří. Výborná záležitost a povinnost pro všechny milovníky fotbalu.

La Casa de Papel

Asi nemá cenu tento seriál dlouze představovat, jelikož se v současnosti řadí k nejoblíbenějším. Geniální Profesor vymyslí, jak se vloupat a okrást jednu z nejstřeženějších španělských institucí. Seriál plný akce s úžasnými postavami, které vám přirostou k srdci. Bella Ciao.

Too Hot to Handle

Ano, většina z vás asi momentálně protočila oči v sloup. V této reality show je skupina mladých a sexy lidí na úžasném letovisku. Mají jedno pravidlo – žádný sex. Jakmile pravidlo poruší, z výhry se jim strhne určitá částka. Byť je na soutěžící pěkný pohled, většina z nich moc rozumu nepobrala. I když budete vědět, že naprosto ztrácíte čas a každou minutu vám klesá IQ, budete chtít Too Hot to Handle dokoukat.

Orange is the New Black

Velmi populární seriál, který má v současnosti už 6 sérií. Hlavní protagonistka žila poklidný život. Byla ale usvědčena z pašování drog a přemístěna do ženské věznice, kde veškeré své ideály ztratí. Skvělý seriál plný napětí, zajímavých postav a zvratů.

Pán tygrů

Poměrně nová záležitost, která má velmi rozporuplné názory. Jak už název napovídá, dokument je o kočkách, opravdu velkých kočkách. Chov těchto zvířat provází řada šíleností, ze kterých vám bude posléze i smutno.

Lucifer

Že se bude jednat o zajímavou podívanou vám napoví už samotný popis Netflixu. Pán pekel se začne nudit a přestěhuje se do Los Angeles, tedy „města andělů“, kde si otevře noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd. Pokud vám toto nestačí, navnadí vás trailer.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.