Zavřít reklamu

Netflix před Vánoci přitvrzuje a přidává celou řadu pořadů. Pojďme se podívat, co nejzajímavějšího na jedničce mezi videostreamovacími službami přibylo za poslední týden.

Familia

Zajímavé drama. Rodina probírá u jídla budoucnost své idylické olivové farmy. Při diskuzi však vyplynou na povrch různá tajemství, která odhalí, jak složité vztahy mezi nimi ve skutečnosti panují.

Carol a konec světa

Animovaný miniseriál. Do kolize Země s jinou planetou zbývá pár měsíců a mezi lidmi propukne anarchie. Carol se ale snaží ve zbývajícím čase prožít smysluplný život.

Slepičí úlet: Zrození nuget

Další nový animák. Hejno neohrožených slepic se dává dohromady, aby se zachránilo před nebezpečím. V sousední farmě se totiž něco děje.

Jú jú hakušo

Mladistvý delikvent přijde o život a dostane šanci stát se Duchovním detektivem, který má vyšetřovat případy nebezpečných jókalů. Pětidílný seriál.

Na křídlech ctižádosti (série 2)

Pokračování populárního seriálu. Mladá fanynka se dostane na stáž do týmu ostřílené televizní reportérky. Brzy tam ale odhalí temnou stránku velkých ambicí, závist i touhu být pořád na očích.

1670

Satirická komedie o praštěném šlechticovi, který se chce stát nejslavnějším Polákem a musí u toho zvládnout rodinné spory i střety s rolníky.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.