Zavřít reklamu

Je již takovou tradicí, že se Netflix snaží mít silný vstup do nového roku. V lednu tak často můžeme na jedničce mezi videostreamovacími službami vidět slušnou porci filmů či seriálů, od kterých si Netflix dost slibuje. Pojďme se tedy společně podívat, co zajímavého nás v lednu čeká.

Kaleidoskop

Miniseriálová novinka, která na Netflix přistála hned 1. ledna. „Skupina zlodějů se pod vedením zkušeného mistra loupeží vydává na misi, na jejímž konci je 7 miliard dolarů. Jenže se jim do cesty postaví zrada, závist a další hrozby.

Kodaňský kovboj

Dívka Mia byla celý svůj život pro své schopnosti prodávána jako talisman. Po letech v otroctví se ale nyní chce pomstít. Miniseriál o šesti epizodách, který dorazí 5. ledna.

Madoff: Monstrum z Wall Street

Dokumentární seriál o vzestupu a pádu finančníka Bernieho Madoffa, který stál za jedním z největších pyramidových podvodů v historii Wall Streetu. Na Netflixu od 4. ledna.

Lockwood a spol.

Velmi slibně vypadající fantasy hororový seriál. Mladá jasnovidka spojí síly se dvěma nadanými kluky a ve službách malé agentury se pustí do boje se smrtícími duchy, kteří sužují Londýn. Na vašich obrazovkách 27. ledna.

JUNG_E

Velmi zajímavě vypadající film z Jižní Koreje, který na Netflix dorazí 20. ledna. Specialistka na umělou inteligenci v blízké postapokalyptické budoucnosti naklonuje mozek vlastní matky, která bývala elitní vojačka, aby tím ukončila občanskou válku.

Ztratil se pes

Mladík s rodiči vyrazí hledat svého zatoulaného psa, který bez léků nemá šanci přežít, a všechny je čeká hodně dlouhá cesta. Dramatický film, který dorazí 13. ledna.

Jan Žižka

Velmi ambiciózní nedávná novinka Petra Jákla již k nalezení na Netflixu je, a to od 1. ledna. Výpravný historický film, v němž hlavní roli hraje Ben Foster.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.