Zavřít reklamu

Netflix neustále přidává opravdu velké množství novinek. Pokud přemýšlíte, na co mrknout, možná vám níže uvedený seznam novinek s vybíráním trošku pomůže.

Cool Girl!

Bohužel nelze začít ničím jiným. Na Netflix dorazil český film se třemi influencerkami, který je horkým adeptem na nejhorší film roku. V Česku je ale na Netflixu nejsledovanější.

Rachel Stoneová: Sázka na Srdce

Agentka ve službách záhadné mírové organizace musí co nejdříve zastavit hackerů, která se jim snaží ukrást nejcennější a zároveň nejnebezpečnější zbraň. Povedený akční film.

Zabiják bolesti

Velice zajímavě vypadající minisérie o šesti epizodách. Drama o příčinách a dopadech krize zneužívání opioidů v Americe, které sleduje osudy jejích viníků, obětí i právničky, co se snaží celé tragédii přijít na kloub.

Jeden za jednoho
Zamilovaný řidič a mazaný automechanik omylem svezou šéfa gangu a spustí se tím řetězec bláznivých a nebezpečných událostí, které jim převrátí život. Celkem povedená komedie.

Srdcerváči (série 2)

Velmi oblíbený seriál z prostředí střední školy přichází s druhou sérii. Má velmi dobrá hodnocení a rozhodně stojí za vaši pozornost.

Škvára a kvéry

Bývalý voják, který teď rozváží balíky, se nechá zlanařit šéfem gangu, aby jeho neschopné partě pomohl s odvážnou loupeží v nechvalně proslulé jihoafrické čtvrti. Akční film, který vás zabaví.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.