Zavřít reklamu

Jako téměř každý týden vám i nyní přinášíme tipy na víkendové lenošení u Netflixu. Byť je léto stále v plném proudu, třeba si chvilku na film či pár epizod seriálu najdete. Dnes se podíváme na pořady, které do nabídky jedničky mezi videostreamovacími službami přibyly v posledním týdnu. A nutno říct, že některé stojí opravdu za to.

Sweet Girl

Horká novinka, kde v hlavní roli uvidíte Jasona Momou. Farmaceutická společnost a její nekalé praktiky připravily o život lásku jeho života. Jeho dcera kvůli firmě vyrůstá bez otce. Někdy je pak třeba vzít spravedlnost do vlastních rukou. Povedený akční film, který si můžete pustit i s dabingem.

Vedoucí katedry

Komediální seriálové drama o šesti epizodách, jenž vypráví o osudech ženy, která to jako první žena tmavé plati dotáhla až na šéfku ústavu na slavné univerzitě. Jelikož má jedna epizoda přibližně 30 minut, dokážete dílo zdolat i za jeden večer.

Paměti vraha: Případ Nilsen

Těžko říct, proč tomu tak je, ale investigativní pořady s autentickými výpověďmi zločinců jsou v naší společnosti stále oblíbenější. Pokud si v tomto žánru hovíte, neměl by vám utéct tento dokument, v němž Dennis Nilsen vypráví o své životě a zločinů, jichž se dopustil.

Černý ostrov

Jste-li fanoušky mysteriózních a napínavých filmů, bude se vám Černý ostrov určitě líbit. Student se na na první pohled nenápadném a mírumilovném ostrově sblíží s učitelkou. Zaplete se však do spirály tajemství a nebezpečí.

Neslýchané: Smlouva s ďáblem

Christy Martin platila za jednu z nejlepších boxerek. Ačkoli byla hvězdnou sportovkyní, její soukromý život už tak růžový nebyl. Často totiž sahala po drogách či alkoholu. Pokud se zajímáte o box či celkově o bojové sporty, bude vás tento filmový dokument zajímat.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.