Zavřít reklamu

Pokud nechcete trávit vánoční svátky u několikrát dokola přehrávaných filmů v televizi, možná si uděláte čas na nějaký kvalitní seriál na Netflixu. Byť vánoční pohoda vybízí k vánoční tematice, seriálů tohoto druhu moc na jedničce mezi videostreamovacími službami není. Proto se v tomto článku zaměříme spíše na seriály, jejichž zhlédnutí je vzhledem k délce volna reálné.

Vánoce u našich

Mladá Johanne neustále poslouchá narážky z rodinných řad, že je sama. Už ji to rozčiluje natolik, že řekne, že na Vánoce přivede svého přítele. Bohužel ale zatím žádného nemá a má 24 dní na to, aby si ho našla. První série má 6 epizod, přičemž jejich délka je kolem 30 minut. Na dopoledne jako dělané.

Zpackaný Vánoce – Svatba

Poměrně zajímavé komediální drama o třech epizodách z Jihoafrické republiky. Tumi má sestru, která se chtěla vdávat ve vánoční čas. Bohužel ale svatbu doslova zpackala. Nyní tak musí všechno napravit.

Emily in Paris

Tento seriál je opět spíše pro dámy. Emily odjíždí pracovně do Paříže, kde má vypomáhat v reklamní agentuře a pomoct ukázat „americký“ pohled na věc. Emily je hezká, chytrá a vše se jí daří. Kdejaká divačka ji tedy bude rázem obdivovat. Na seriálu pracovali tvůrci Sexu ve městě.

Taková moderní rodinka

Ač tento seriál má 10 sérií a jeho zhlédnutí za Vánoce pravděpodobně nestihnete, jde o skvělý sitcom, který má ohromnou fanouškovskou základnu. Nic vám tedy nebrání seriál rozkoukat a dodívat zbytek až někdy později.

Sexuální výchova

Mladý Otis žije s matkou, která je vztahová terapeutka. Jelikož je studentem střední školy, kde s žáky hormony burcují, rozhodne se dávat za úplatu rady o sexu. Skvělá komedie o dvou sériích, jež vás rozhodne chytne a bude bavit.

Marianne

Je možné, že si na vánoční atmosféru zrovna dvakrát nepotrpíte, a z okolních výzdob a smradu z jehličí je vám tak akorát šoufl. Pravděpodobně tedy oceníte nějaký tvrdší horor. Francouzský horor Marianne vypráví příběh o spisovatelce, která stvořila zlo. Jde o jeden z nejlepších hororových seriálů, jaké jsem kdy viděl.

Zaklínač

Zaklínač byl rozhodně hitem loňských Vánoc, jelikož dorazil těsně před nimi. Ačkoli už jsme pravděpodobně touto dobou měli sledovat druhou sérii, pandemie vystavila natáčení na nějakou dobu stopku. To ale vůbec nevadí, jelikož máte příležitost znovu zhlédnout první sérii, která je velmi povedená.

Jurský svět: Křídový kemp

Seriál pro děti z prostředí Jurského světa. Tento animovaný seriál vypráví o šesti teenagerech, kteří si měli užívat tábor na ostrově Isla Nublar. Jak už je ale jasné, dinosauři ze svých výběhů uprchnou. Poklidný tábor se tedy mění v boj o holý život.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.