Zavřít reklamu

Za posledních 14 dní Netflix přidal další slušnou nálož novinek. Ačkoli většina z vás bude užívat slunné dny, večer už je poměrně dost zima. Třeba tedy naleznete zalíbení v nějakém pořadu Netflixu. Pojďme se na novinky podívat.

Muž v ohni

Španělský kriminální seriál. Policista zemře násilnou smrtí a shoří v autě. Podezření padá na další dva kriminalisty – jeho přítelkyni s milencem. Příběh podle skutečných událostí.

Tahir’s House

Máte rádi komediální seriály? Jste na správné adrese. „S touhle rodinnou rybárnou to jde od desíti k pěti. Všichni příbuzní proto musí společně přiložit ruku k dílu, ale podnikání není zrovna jejich doména.

Den a půl

Je libo akční film? Hlavní hrdina chce zoufale zpátky svou dceru. Se zbraní v ruce tedy vrazí do nemocnice a unese svou manželku, se kterou se nestýká.

Ostuda

Dramatický seriál. Sedmnáctiletá holka se chce k nelibosti přísných rodičů stát hiphoperkou a do toho řeší svoje romské kořeny i tlak ze strany kamarádů.

Hlásím se do služby

Další komediální seriál. Plachý nováček Suzano se stane velitelem nového policejního okrsku a před tamní neohroženou jednotkou bude muset ukázat, co v něm je.

Top Boy (3. serie)

Pokračování velmi oblíbeného seriálu. Dva ostřílení drogoví dealeři se vrací do londýnských ulic, kde kdysi vládli. Jejich rajón ale mezitím ovládl schopný a dravý mladík.

Happy Ending

Lechtivá romantická komedie. Luna, které to s Minkem už rok klape, zničehonic navrhne, aby si na sexuální hrátky přizvali někoho třetího. A dá tím jejich vztahu pořádnou ránu.

Témata: , , , , , , , , ,

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.