Zavřít reklamu

Pokud už nevíte, jaké pořady či filmy sledovat, možná vám pomůže Netflix. Tato videostreamovací služba nabízí kopu unikátního obsahu, mezi nímž si vybere opravdu každý. Pokud vás odrazuje měsíční předplatné, můžete vyzkoušet prvních 30 dní zdarma. Stačí zadat číslo kreditní karty a pokud vás Netflix neosloví, můžete jej po pár týdnech bez potíží zrušit. My se ale už nyní podívejme na ty nejlepší akční filmy z produkce Netflixu.

Trojí hranice

Povedený film z drogového prostředí, v němž si hlavní roli střihl Ben Affleck. Oscar Isaac zde hraje člena zásahové jednotky, která se snaží dostat narkobarona, který svými činy ruší poklid v oblasti na hranici Peru, Kolumbie a Brazílie. Utéct i s jeho penězi je pak ale problém.

Příliš blízko

Hlavní hrdinka je bodyguardkou bohaté dědičky, již kvůli možnému vydírání hrozí únos. Není na místě asi vysvětlovat, co nastane. Zajímavý film plný povedených akčních scén.

6 Underground: Tajné operace

Film, jenž zrežíroval Michael Bay. Režisér spousta skvělých akčních podívaných, jako je třeba Armageddon, Pearl Harbor, Transformers či Mizerové 1 a 2. Příběh vypráví o miliardáři, který se nechá naverbovat na misi, jejímž cílem je odstranit diktátora. O skvělou akční podívanou zde není nouze.

Spravedlnost podle Spensera

V hlavní roli zde můžete vidět Marka Wahlberga, kterého jste mohli vidět například ve skvělém akčním filmu Odstřelovač. Jde o relativně povedenou detektivku ze staré školy, která vás zavede do bostonského podsvětí plné akce.

Polar

Hlavní hrdina je velmi kvalitním nájemným zabijákem před důchodem. Před odchodem na odpočinek se rozhodne vzít poslední práci. Je ale podveden, což se mu zajisté nelíbí. Rozhodne s najít odpovědné lidi a chce se pomstít.

Vyproštění

Současná horká novinka a hit. Žoldák se rozhodne zachránit syna zločineckému bossovi. Skvělá akční jízda, která vám dá nejednou vzpomenout na Johna Wicka. Chcete-li tedy vypnout u perfektně natočených akčních scén, máte favorita.

V měsíčním světle

Tento film má blíže k žánru thrilleru, ovšem i tak dokáže zaujmout skvělými akčními scénami. Philadelpshský policejní důstojník je celý život posedlý sériovým vrahem, jehož skutky postrádají na první pohled racionální vysvětlení.

O život

Hlavnímu hrdinovi, jenž pracuje u policie, je unesena těhotná žena. On je následně vydírán, aby z nemocnice zachránil nájemného vraha. Oba spolu následně musí spolupracovat a čelit mnohým nástrahám i z řad zkorumpované policie.

Za každou cenu přežít

Skupina dobrovolníků se účastní výcviku v kanadských horách. V táboře dojde ale tragédii, která vyvolá rozdílný pohled na věc u všech zúčastněných. Dobrovolníci se rozhodnou tábor opustit, což ale znamená začátek boje o přežití.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.