Zavřít reklamu

Byť tu zítra máme 1. máj – lásky čas, možná dostanete chuť na filmový či seriálový zážitek z trošku jiného soudku. I v tomto ohledu vám může pomoci Netflix, který nabízí všemožné filmové žánry. Pokud tuto službu nemáte, nic vám nebrání si ji na 30 dní zkusit zdarma. Pokud vám nebude vyhovovat, můžete ji po pár týdnech zrušit. My se ale už nyní podíváme na horory, na které můžete narazit na Netflixu. A pokud vás zajímá, jak nahrát Netflix na PC/Mac/Android/iOS, přečtěte si to v tomto článku.

Dokonalost

Poměrně povedený film, jehož děj se nevyplatí ani naznačovat. Film ani nejde jednoznačně k něčemu podobnému, co už jsme mohli v minulosti vidět, přirovnat. Snad vás navnadí tvrzení, že se jedná o napínavou záležitost plnou nečekaných zvratů.

Eli

Skvělý horor, který zaujme především milovníky „lekaček“. U malého hocha se v dětství projeví nemoc, kvůli které nemůže na vzduch. Rodiče se ho tedy rozhodnou zavést do starého domu, kde jej mají vyléčit. Film, který vám zvláště ke konci pěkně zamotá hlavu.

The Haunting Of Hill House

Jste-li fanoušky hororu, v nichž hlavní roli sehrává strašidelný dům, jste na správně adrese. Tento seriál pojednává o rodině, která kdysi v takovém domě bydlela. Byť se odstěhovali, zlo je i nadále pronásleduje. Rozhodnou se tedy svému strachu postavit.

Pod vlivem

U tématiky strašidelných domů ještě zůstaneme. Tento španělský hororový snímek vypráví o dívce, jež se vrací do svého rodinného domu, aby v něm pečovala se sestrou o matku v kómatu. Film se pomalu „rozjíždí“ a jste-li již ostřílenými diváky hororu, začátek bude pro vás svým způsobem zklamáním. Poslední půlhodinka ale přináší skvělou podívanou.

Bird Box

Film v hlavní roli se Sandrou Bullock, který svého času byl velkým hitem. Všichni přeživší mají venku oči zakryté, jakmile je odkryjí, „něco“ je donutí spáchat sebevraždu. Pěkná podívaná, která vás rozhodně nudit nebude.

Chřestýš

Malou dceru uštkne had. Matka ji odveze do nemocnice, zachránit ji ovšem může pouze tak, že bude obětována jiná duše. Žena tedy musí někoho zabít.

Chata v horách

Možná si řeknete, že hororů, ve kterých parta mladých lidí jede na odlehlé místo, kde se začnou dít podivné věci, bylo už dost. Chata v horách ovšem přináší originálnější pojetí, jež jste ještě vidět nemohli.

Marianne

Další povedený hororový seriál. Autorka hororů má zlé sny, ty se ale překlenou do skutečného světa. Napínavý osmidílný seriál, který vás zaručeně vyděsí. Setkáte se zde také s hodně nechutnou stařenkou, která vám rozhodně nedá spát.

Ve vysoké trávě

Horor natočený podle knižní předlohy Stephena Kinga. Muž se ženou uslyší volání malého chlapce z travnatého pole. Vydají se mu tedy na pomoc. Jak se ovšem ale z vysoké trávy dostat ven?

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.