Zavřít reklamu

Pokud už nevíte, jak děti zabavit, zkuste jím pustit něco na Netflixu. Tato videostreamovací služba nabízí profil „Děti“, kde narazíte na filmy a seriály pro ně přímo ušité. Výhodou je jistě fakt, že většina pořadů, na které zde narazíte, jsou s českým dabingem. My jsme pro vás vybrali pouze takové. Pokud nemáte Netflix a zvažujete jej, tato služba nabízí 30 dní na vyzkoušení zdarma. Pokud vás tedy neosloví, není problém ji za pár týdnů zrušit. My se ale již pojďme podívat na nejlepší seriály/filmy z produkce Netflixu pro děti.

Pokémon: Mewtwo vrací úder – Vývoj

Ačkoli by se mohlo zdát, že značka Pokémon již ztratila na oblíbenosti, není to tak zcela pravda. Tento film zavede Ashe, Misty a Brocka za záhadným trenérem, jenž má pokémona Mewtwo, údajně nejsilnějšího pokémona na světě a chce jeho sílu dokázat v souboji.

Mimi šéf: zpátky ve hře

Batole, které má hluboký hlas jako dospělý muž. Byť vypadá jako nevinné dítě, jakmile se dveře zavřou, je z něj byznysmen, který je posedlý obchodními úspěchy. Záležitost, u které se občas pobaví i dospělí.

Fantastická výchova

V dítěti se probudí nadpřirozené schopnosti. Jeho ovdovělá máma se snaží přijít na to, kde k nim přišel. Je ovšem rovněž odhodlána tajemství jejího syna Dona zachovat a naučit jej schopnosti s chladnou hlavou ovládat.

Rychle a zběsile: závodníci v utajení

Pokud jste fanoušek série, mějte na paměti, že tento seriál je cílený na děti, a s původní sérií má společný leda tak název. Skupina teenagerů se přidá k elitní závodní lize, kterou ovládá zločinecká organizace. Seriál má 8 epizod.

Ztraceni ve vesmíru

Seriál o dvou sériích, který se odehrává v blízké budoucnosti. Ekologická znečištění a války donutily lidstvo k úprku na obyvatelnou planetu do souhvězdí zvaného Alpha Centauri. Do programu Jupiter 24, který zahrnuje odcestování na tuto planetu, byla vybrána i rodina Robinsonových. Cestou ale jejich loď napadne neznámý tvor.

Dračí záchranáři

Pěkný animovaný seriál, jehož hlavními hrdiny jsou dvojčata Dak a Leyla, přičemž společnost jim dělají draci. Animovaný seriál i podle hodnocení spadá do toho lepšího, co lze na Netflixu pro děti nalézt. Tuto podívanou snesou i dospělí jedinci.

Supepříšerky

Animovaný seriál, který má v současnosti již tři řady. Celý příběh je zasazený do prostředí roztomilých příšerek, které mají superschopnosti. Na první pohled je seriál určen opravdu pro mladší publikum. Dospělí si budou raději zřejmě číst zprávy.

Spirit volnost nadevše: Malá velká dobrodružství

Další animovaný seriál, jenž je určen spíše pro děvčata. Příběh vypráví o Lucy a jejich kamarádkách. Celý děj se točí kolem jízdy na koních a zažívání všelijakých dobrodružství.

Next Gen

Krásný animovaný film z prostředí budoucnosti, jenž vypráví o dospívající dívce Mie žijící s matkou. Ta na ni ale nemá příliš času. Mia tedy utíká s tajně vyvíjeným robotem a zažívá s ním mnohé příhody.

Čarodějnice školou povinné

Možná si vzpomínáte na seriál, který běžel již před mnoha lety na České televizi. V tomto případě se jedná o nové zpracování tohoto seriálu o malých čarodějkách. Oba seriály ale vychází z knih Jill Murphy.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.