Zavřít reklamu

I když je během víkendu celá řada festivalů a jiných zábav, třeba si i tak k večeru uděláte čas na Netflix. Jednička mezi videostreamovacímu službami i v tomto týdnu přidala řadu novinek, které si zaslouží divákovu pozornost. Pojďme se na ně společně podívat.

Zranitelná srdce

Pokud máte náladu na romantický film, s tímto krok vedle neuděláte. Nadějná písničkářka se z rozumu provdá za mariňáka, jenž má brzy odjet do války. Po tragické události ale jejich fiktivní vztah čeká krutá realita.

Fanático

Příběh vypráví o velkém fanouškovi rapera, který zemře. Fanoušek se tedy pokusí ukrást jeho identitu a vydávat se za něj. Brzy ale zjistí, že je to spíše prokletí. Seriál má pětici krátkých epizod pohybující se mezi 15 až 20 minutami.

Nepřestávej dýchat

Netflix přidává něco i pro fanoušky thrilleru. Kdesi v kanadské divočině havaruje malé letadlo a jediná přeživší se musí poprat s živly i vlastními démony, aby zůstala naživu. Seriál má 6 epizod.

Nejnenáviděnější chlap na internetu

Další z populárních netflixových minisérií. Odhodlaná matka chce odstranit z pornostránek fotky svojí dcery a pustí se do drsného online tažení proti bezohlednému zakladateli webu, který intimní fotky zneužívá. Minisérie má tři epizody.

Pouliční strava: USA

Je libo skvěle vypadající jídlo? Jak již napovídá název, v dokumentárním seriálu se podíváme na „street food“ ve Spojených státech. Z některých záběrů se vám budou skutečně sbíhat sliny.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.