Zavřít reklamu

Je víkend a my vám jako obvykle přinášíme tipy na filmy na Netflixu v češtině. Na této videostreamovací službě je toho k vidění opravdu dost. My jsme vám již stačili ukázat ty nejlepší dokumentyoscarové filmyakční filmy, komediefilmy, seriály (prvnídruhý díl i třetí díl), české filmy, animáky, animáky pro dospělé, thrillery, české pohádky nebo horory. Byť je pro většinu lidí lepší originální znění, jsou i tací, kteří vyhledávají český dabing. Dnes se tedy zaměříme na filmy s českým dabingem, na které můžete na Netflixu narazit. Pokud tedy bude na vás odpoledne příliš velké horko, není problém jej strávit doma, a ven vyrazit až k večeru. Pokud nemáte Netflix, nevadí. Tato služba nabízí pro nové předplatitele prvních 30 dní zdarma, což je dost dlouhá doba na náležité vyzkoušení. Pokud vám tato videostreamovací služba nesedne, není problém předplatné za pár týdnů zrušit.

Irčan

Tento přes tři hodiny dlouhý film byl nominován na deset Oscarů, ovšem žádnou cenu nedokázal proměnit. To mu ale v žádném případě neubírá na kvalitě. Gangsterka Martina Scorsese, v níž září Robert De Niro a Al Pacino, byla jednu dobu nejsledovanějším filmem na Netflixu. Rozhodně stojí za podívání.

Klaus

Animovaná novinka na Netflixu, která je dle mnohých až skvěle promyšlená. Byť jde o vánoční tématiku, pohádka má na čsfd. cz celých 88 % a byla nominována na Oscara za animovaný film. Hlasy postavám propůjčili ( v orginálním znění) například Rashida Jones nebo Joan Cusack.

Drahokam

Zajímavé drama, ve kterém v hlavní roli uvidíte Adama Sandlera, kterému tato nekomediální role opravdu sedne. Příběh vypráví o klenotníkovi, kterému se kupí dluhy, a jdou po něm vymahači.

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny

Dobrých válečných filmů moc není. Leckdo zhruba před pěti lety zbystřil, jakmile vyšlo najevo, že na režisérském postu vznikajícího válečného filmu usedl Mel Gibson. Když Desmond Doss přišel k armádě, odmítal nosit zbraň, za což se mu ostatní vysmívali. Na bojišti se ale stal hrdinou. Film plný akčních i dojemných scén, který získal z 6 nominací Oscary za střih a mix zvuku.

REVENANT Zmrtvýchvstání

Byť dle mnohých měl Leonardo Di Caprio zlatou sošku získat za jiné filmy, získal ji právě zde. I tak se ale jedná o velmi zajímavé westernové drama z 19. století, které je plodné na akci a nezapomenutelné situace. Z 12 nominací film získal 3 sošky (režie, hlavní herec, kamera).

Sázka na nejistotu

Příběh o ekonomů z Wall Street. Vzhledem k tomu, že americké banky dávají nesmyslné hypotéky, Michael Burry (Christian Bale) vyvine nástroj, který mu má přihrát značné množství peněz v případě, že se tento systém sesype. Skvělý film oceněný Oscarem za adaptovaný scénář (film byl natočen podle knihy Michaela Lewise).

Král

Historické drama, které vás provede anglickým dvorem plným intrik a postranních úmyslů. Na trůn usedá mladý král Jindřich V.,který má zpočátku jediný cíl – lišit se od svého otce. Ve filmu jednu z vedlejších rolí ztvárnil i Robert Pattinson.

Rivalové

Výborný film, který vypráví o rivalitě někdejších es Formule 1, a sice Jamesi Huntovi a Niki Laudovi. Film byl novinován na dva Zlaté glóby. Jste-li fanouškem jakéhokoliv sportu, tento film musíte vidět.

Zmizelá

Nickovi (Benu Affleckovi) zmizí v den pátého výročí svatby manželka. Zároveň probíhá vyšetřování, kdy se hledá i člověk, jenž je ze zmizení Amy (manželky) podezřelý. Všechny stopy ale ukazují na Nicka. Výborné drama, které bylo nominováno na Oscara a čtyři Zlaté glóby.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.