Zavřít reklamu

Pokud toužíte po exkluzivním obsahu, zkuste to s Netflixem. Na našem magazínu jsme vám přinesli například ty nejlepší seriály, filmy, komedie, horory. Na Netflixu naleznete opravdu značné množství filmů, ze kterých si vybere zkrátka každý. Byť je 1. máj dávno za námi, možná se v některých z vás drží romantická nálada i nadále. Proč se tedy nepodívat na nějaký povedený romantický film? Tady máte ty nejlepší romantické filmy, které na Netflixu naleznete.

Poslední léto

Film jak dělaný pro teenagery. Parta středoškolských studentů zažívá letní románek před nástupem na vysokou školu, která dle jejich názoru mnoho změní. Pokud přežijete pomalý začátek, film se vám bude líbit.

Penzion osamělých srdcí

Manažerka ze San Franciska vyhraje starý penzion na Novém Zélandu. Opustí tedy město a rozhodne se starý dům zrenovovat, v čemž ji má pomoct jeden mladý řemeslník. Romantická zápletka je rázem na světě.

Stánek s polibky

Další romantický film pro náctileté, který se řadí mezi ty lepší v této kategorii. Polibek hlavní hrdinky vyústí v zakázaný románek s nejhezčím klukem ze školy. V sázce tak bude i přátelství s nejlepší kamarádkou.

Dokonalé rande

Mladý student jménem Brooks, jehož snem je studovat na Yalu, dostane zaplaceno za rande. Dostane tedy nápad vytvořit aplikaci, díky které si ho budou holky moct na rande objednat, přičemž bude takový, jakého si ho budou přát.

Princezna z cukrárny

Cukrářka z Chicaga pozná princeznu, která vypadá jako její dvojče. Obě se tedy dohodnou, že si na Vánoce vymění role. Příjemný oddechový film na nudný večer.

Všem klukům, které jsem milovala

Jakmile se dívka zakouká, místo toho, aby to dotyčnému řekla, napíše sama pro sebe dopis, aby se z citů vypsala. Její mladší sestra ale dopisy objeví a dá je adresátům. Poklidné bytí na střední škole je rázem pryč.

Někdo skvělý

Poměrně povedená komedie o třech kamarádkách. Novinářka jménem Jenny se zničehonic rozejde s přítelem. Její kamarádky ji chtějí rozchod pomoct překlenout.

Adventní kalendář

Talentovaná fotografka zdědí adventní kalendář, který jako by uměl předvídat budoucnost a směřuje ji k lásce. Byť jde o vánoční film, vůbec to nevadí. Film se vám bude určitě líbit.

Letový režim

Hlavní protagonistka žije sociálními sítěmi a živí se jako influencerka. Jednou ale kvůli telefonu za volantem nabourá. Bude tedy poslaná na statek za mrzutým dědečkem, kde ji čeká digitální detox.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.